Lindenhaeghe viert 15-jarig bestaan

04-11-2020

15 jaar

Deze week is het jubileumweek bij Lindenhaeghe! We bestaan 15 jaar en dat vieren we natuurlijk.

Want het is deze week alweer 15 jaar geleden dat Mike Schilperoort en Patrick van der Spek hun handtekening zetten onder het project ‘Lindenhaeghe’. Een project dat zou uitgroeien tot een stevige financiële opleider die staat voor kwalitatieve kennis, complete ontwikkeling én voor leren met een glimlach.

Vol vertrouwen op weg
Het is een mooie reis geweest en hoewel resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst, vervolgen we met veel vertrouwen onze weg. We zijn immers in goed gezelschap! Samen met de financieel professionals van Nederland, onze klanten, partners én onze collega’s staan we sterk.

Wij vieren feest!
Daarom vieren we deze week feest met jullie. In ons pand hangen de ballonnen. Wie deze week op één van onze locaties een training volgt, kan een verrassing verwachten. En we reserveren 5% van de omzet van deze week voor Edukans, een organisatie die inzet op scholing in kansarme gebieden.

Iets vieren moet je namelijk niet alleen doen, vieren gaat om delen met anderen. En dat is dus precies wat wij deze week gaan doen!

Volgende week, in de jubileumeditie van onze nieuwsbrief, lees je alles over ons jubileum, geven we je een ‘kijkje in de keuken’ van Lindenhaeghe en lees je hoeveel we uiteindelijk aan Edukans hebben kunnen schenken. Tot dan!