Lindenhaeghe gaat onderwijsactiviteiten verzorgen voor de Stichting Educatie Financiële Dienstverlening Noord

30-03-2020

Laatste nieuws Lindenhaeghe

De stichting Educatie Financiële Dienstverlening Noord en Lindenhaeghe slaan de handen ineen om de cursisten van Assurantieclub EFD-Noord te ontzorgen op het gebied van Wft- en PE-examentrainingen en bijbehorende examens. Cursisten kunnen voor hun professionele én persoonlijke ontwikkeling vanaf 1 april terecht bij de financiële opleider uit Bilthoven nu de stichting heeft besloten om met ingang van 1 april haar activiteiten te stoppen.

EFD Noord – met ca. 800 leden een van de grootste assurantieclubs van Nederland – ontstond in 2003 na een fusie met NAC, DAC en FAC (respectievelijk Noordelijke, Drentse en Friese Assurantieclub). De assurantieclub heeft educatie en vakontwikkeling hoog in het vaandel staan en richtte daarom destijds een eigen opleidingstak op: Stichting Educatie Financiële Dienstverlening Noord. Voorzitter van de Stichting Pierre Baas geeft aan dat door de huidige uitdagende marktomstandigheden de cursisten in contact worden gebracht met een professionele opleider die thuis is in Noord Nederland.

Behoeften en wensen
De Stichting Educatie Financiële Dienstverlening Noord vindt een betrouwbare partner in Opleidingsinstituut Lindenhaeghe. Als rechterhand van professioneel en financieel Nederland, sluiten de verschillende trainingen, trainingsvormen en examens die Lindenhaeghe zowel on- als offline aanbiedt, naadloos aan op de opleidingsbehoefte van de cursisten. Voorzitter Pierre Baas: “Na 6 jaar EFD Opleidingen vinden wij als bestuur van deze stichting, in het werkgebied Friesland, Groningen en Drenthe, dat de dienstverlening van Lindenhaeghe het beste aansluit bij de behoeften en wensen van onze cursisten.”

Als een vis in het water
Ewald Bary van Opleidingsinstituut Lindenhaeghe is blij met de gemaakte afspraken: “Wij hebben veel kennis en expertise als het gaat om het opleiden van assurantieprofessionals. De cursisten van EFD Noord zullen zich bij ons als een vis in het water voelen.”