Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn gefuseerd

08-11-2022

Nieuws

Je hebt er misschien al iets over gelezen in de vakmedia of in één van onze serviceberichten: Lindenhaeghe is gefuseerd met financieel opleider Hoffelijk. Lindenhaeghe en Hoffelijk zijn vanaf nu één bedrijf. De naam Lindenhaeghe blijft behouden. Net als onze service en onze klantfocus. Sterker nog, daar doen we een schepje bovenop.

Vertrouwde website
Belangrijk om te weten, is dat er de komende periode niets verandert. Je kan dus gewoon opleidingen boeken op de manier die jij gewend bent via de vertrouwde Lindenhaeghe-website en inloggen in de Online Leeromgeving zoals je altijd doet. Maak je als bedrijf gebruik van het Leerportaal? Ook dan verandert er voorlopig niets.

Voordelen voor jou
Naast het feit dat ons brede en veelzijdige aanbod natuurlijk gewoon blijft, heeft de fusie extra voordelen voor jou als Lindenhaeghe-relatie. Op termijn kan je bijvoorbeeld gebruikmaken van de geavanceerde dashboarding en applicaties van Hoffelijk. Zo heb je straks al je certificaten en diploma’s op één plek en kun je rekenen op verbeterde online toepassingen die helpen de studiebelasting te verlagen. Uiteraard brengen we je tijdig en persoonlijk op de hoogte van eventuele wijzigingen voor jou.

Belangrijk voor jou om te weten is dat je bij het nieuwe Lindenhaeghe nog altijd op dezelfde vertrouwde service kunt rekenen. Samen met onze nieuwe collega’s vormen wij een nog sterker team.

Speciale fusiewebsite
Om je verder mee te nemen in de plannen, hebben wij een fusiewebsite opgezet. Die gaan we de komende tijd uitbreiden om je op de hoogte te houden van de relevante ontwikkelingen. Hierop vind je extra informatie, interviews en updates rond de fusie en integratie. Ook vind je hier een pagina met veelgestelde vragen. Dus wil je meer weten? Kijk dan op deze website.