030 – 693 23 48

Leuk je zomer op met een training!

24-06-2020

+ Airco + Snacks + Goodiebag

Thuiswerken kan efficiënter zijn, zeggen organisatiedeskundigen van de Erasmus Universiteit. Maar hoe efficiënt het ook is, we missen de interactie met collega’s en klanten. We missen het gevoel er even ‘helemaal uit’ te zijn. De gezellige reuring van kantoor.

Hoe moet dat nou, de komende maanden?

Nog even en dan is het zomer. Warm, kinderen vrij van school, lekker op vakantie. Alleen is het anno 2020 allemaal anders. Geen escapes in de vorm van de airco op kantoor (want thuiswerken), geen eigen bureau maar de keukentafel (uitzicht op de tuin) en vakantie? Tja, dat moeten we nog maar even afwachten.

Tip Top
De artikelen met tips over hoe je ‘het’ deze periode leuk houdt, buitelen over elkaar heen. Logisch, want het is best een gekke situatie. ‘Contact zoeken met collega’s en klanten’ en ‘zorgen voor interactie’ staan steevast in de tip Top 3. Maar ook: ‘zorg voor afwisseling in je werk’, ‘beloon jezelf’ en ‘stel realistische doelen’ komen voorbij. Natuurlijk, we zullen het wel overleven (daar doen we het tenslotte voor) maar leuk is anders.

Gelukkig is er een simpele oplossing die de zomer direct een stuk leuker maakt. Eén waarmee je meteen de gehele tips Top 3 (inclusief beloning) kunt afstrepen.

Leuk je zomer op met een training

Speciaal voor de rustige zomermaanden hebben wij verschillende trainingen geselecteerd die je samen (met collega’s) of alleen (met vakgenoten) kunt volgen. Je kunt kiezen uit persoonlijke ontwikkeling of financiële verdieping. Volg de training klassikaal in het pittoreske Baia Bilthoven, geniet van de airco, de kleine groepen en de interactie en ontvang na afloop een leuke goodiebag.

Of: neem thuis je time-off, volg een online training in een Virtual Classroom en ontvang je ontspanningsverrassing per post.

Naar alle Summercourses


Pluspunten Baia Bilthoven

+ Airco

+ Leuke trainers

+ Kleine groepen

+ Verzorging door Maureen

+ Goodiebag

Let op!
Goodiebag geldt alleen bij de klassikale trainingen uit de Summercourses. De virtuele trainingen van de Summercourses krijgen een verrassing thuisgestuurd.