Kosteloos een opleiding volgen via Brabant Leert!

19-08-2021

Vervolg NL Leert Door

Al eerder zagen wij hoe groot het succes van de subsidieregeling NL Leert Door was en hoe snel de opleidingen en trainingen vol zaten. Mocht je toen nét misgegrepen hebben? Opgelet! Via Brabant Leert maak je opnieuw kans om volledig kosteloos een opleiding of training te volgen!

Woon of werk jij in Brabant?
Brabant Leert is speciaal gericht op de Brabantse markt. Dus woon of werk jij in Brabant? Dan biedt Brabant Leert jou de mogelijkheid om een opleiding of training kosteloos te kunnen volgen. Mocht je de training echter niet op locatie willen volgen, dan wordt een groot deel van het aanbod ook virtueel of online aangeboden.

Nieuwe kansrijke beroepen
Juist nu is het belangrijk om te investeren in de toekomst en te investeren in complete ontwikkeling. De financiële sector verandert. En dat vraagt om nieuwe competenties voor nieuwe kansrijke beroepen. Niet alleen buiten de sector, maar ook juist binnen de sector. Denk maar aan het toenemende belang van Customer Due Diligence of privacy. Tijd dus om die kennis te verbreden!

Boeken via Brabant Leert
Binnen het aanbod van Brabant Leert vind je verschillende financiële opleidingen van Lindenhaeghe. Denk hierbij aan:

Je boekt de opleiding via Brabant Leert, maar de training of opleiding zal gewoon door Lindenhaeghe gegeven worden. Door de subsidieregeling NL Leert Door is het Lindenhaeghe-aanbod op Brabant Leert volledig gratis te boeken. Maar wees er snel bij, want op = op!

Hoe werkt het boeken via Brabant Leert?
Om een opleiding via Brabant Leert te boeken, ga je eerst naar de sectorpagina Financiële Dienstverlening van Brabant Leert. Daar kun je meer lezen over kansrijke beroepen in de financiële sector en kun je direct de beschikbare financiële opleidingen bekijken. Ook via de opleidingenpagina van Brabant Leert, onder ‘Sector Financiële Dienstverlening’, bekijk je direct het aanbod van Lindenhaeghe.

Selecteer de gewenste opleiding en klik op ‘boek deze opleiding’. Je selecteert de juiste locatie (Eindhoven of Virtueel) en datum, vult jouw gegevens in en rond de aanvraag af. Houd er rekening mee dat je minimaal 18 jaar moet zijn en een actieve relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt moet hebben. Dit wordt vastgesteld tijdens het inschrijfproces.

Meer weten over de mogelijkheden om voordeliger een opleiding te volgen? Lees hier meer over de subsidiemogelijkheden!