PE-punten to go: een drukte van belang!

17-11-2021

Nieuws

Drukte supportafdeling PE-periode

Het is een drukte van belang op onze Supportafdeling.

Niet zo gek, want het einde van de PE-periode nadert. En een groot deel van de adviseurs ‘moet’ nog. Tel daarbij op dat we veel vragen krijgen over de nieuwe coronaregels en voilà, de telefoontjes en mailtjes stromen binnen.

Check Veelgestelde Vragen
Gelukkig staan veel antwoorden ook op Veelgestelde Vragen-pagina. Wil je snel een antwoord, bijvoorbeeld over hoe je een examen verplaatst of wanneer jouw studiemateriaal online staat, dan kun je daar altijd terecht. Bovendien zijn de regels op onze locaties al op de nieuwe situatie afgestemd en vinden er om die reden geen annuleringen plaats. Trainingen en examens gaan gewoon door.

Niet klassikaal? Ga Virtueel!
Voel je je niet comfortabel bij een training op locatie ondanks de QR-check en de afstand die we houden? Kies dan voor een PE-punten to go: een training in een Virtual Classroom en ga alleen op pad voor een examen.

Lokalen snel vol
Maar wat je ook kiest, zorg ervoor dat je jouw opleiding + examen op korte termijn boekt. Het liefst dit jaar nog. Want de drukte op onze Supportafdeling is een goede graadmeter. In november is al weinig meer beschikbaar en zeker met de 1,5-meterregel zitten lokalen snel vol.

Tip!
En tenslotte nog een tip: lees de blog van PE-blogger Mark! Mark is inmiddels #alklaar met zijn PE’s en in deze nieuwsbrief geeft hij tips die je PE-slagingskans vergroten. #doenhoor #vandemeester

Boek jouw PE-examen