030 – 693 23 48

De 1e grote Lindenhaeghe Financiële Pubquiz komt eraan!

22-07-2020

Save the date!

Houd je agenda vrij: de 1e grote Lindenhaeghe Financiële Pubquiz (FUBquiz) komt eraan! Deze FUBquiz is speciaal gemaakt voor financials én niet-financials die het thuiswerken tijdens corona (meer dan) zat zijn. En die, net als wij, gewoon zin hebben in een beetje ontspanning.

Dus pak je agenda en noteer de datum: op vrijdag 18 september 16.00 uur (inlog vanaf 15.30 uur) starten we met de FUBquiz. Tot 18.00 uur zijn we on air en wie weet sleept jouw team wel een prijs in de wacht!

Leuk… maar waaróm?!
Na lastige tijden, waarbij we noodgedwongen creatieve oplossingen moesten bedenken, is iedereen wel toe aan iets leuks. Iets wat ons weer met elkaar verbindt en waar we ook blij van worden. Pubquizzen waren populair tijdens corona en daarop hebben wij voortgeborduurd. Want kennis met een knipoog: daar houden wij wel van.

Vanuit Café Bijna Thuis
De FUBquiz zal vanuit Lindenhaeghe’s eigen Café Bijna Thuis worden gehost, om het echte pubquiz-gevoel te creëren. Deelname is online en er zijn drie rondes. Nodig dus al je vrienden uit en reserveer alvast de datum. De rest van de informatie volgt nog.

Opzet van de FUBquiz
De eerste vragenronde van de FUBquiz zal vooraf gedeeld worden, via verschillende kanalen. Denk hierbij aan Facebook, nieuwsbrief en vakmedia. Het is de bedoeling dat je thuis alvast gaat puzzelen en de antwoorden op voorhand instuurt.
De twee volgende rondes zijn online. Je kunt ook alleen aan het online gedeelte meedoen. Ons speciale FUBquiz-team zal alle antwoorden nauwkeurig nakijken. Uiteraard geven we je ook de antwoorden. Sommige antwoorden zijn erg verrassend!

Uiteindelijk maken onze quizmasters de uitslag bekend. Er zullen verschillende winnaars zijn en natuurlijk kun je mooie prijzen winnen tijdens deze FUBquiz! Wat? Dat houden we nog even geheim…

Kortom: Lindenhaeghe nodigt jou uit voor een Online Financiële Pubquiz op 18 september. De meer praktische zaken - denk aan aanmelden, deelname en spelregels – delen we binnenkort met jou via onze nieuwsbrief. Voor nu: gewoon even de datum noteren.

Sneak peek? Mail ons!
Wil jij een sneak peek? De eerste zijn die de vooraf-vragen ontvangt? Niets missen? Stuur dan een mailtje en we houden je op de hoogte!

Over het thema
Het financiële thema van de pubquiz sluit aan bij onze branche, de pubquiz zelf is voor iedereen leuk. Ook niet-financials kunnen deelnemen.

Aanmelden voor de FUBquiz.

Even praktisch

Spelregels FUBquiz

Hieronder vind je de spelregels van onze FUBquiz op 18 september 2020.

Elk spelletje heeft regels. Onze FUBquiz heeft er niet veel, maar wel een paar. Hieronder sommen we ze op.

Nieuwsgierig? Download hier alvast de vooraf-vragen (binnenkort beschikbaar!).


 • Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen, alleen of in teamverband
 • De FUBquiz vindt online plaats op 18 september 2020 vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur live vanuit Café Bijna Thuis Lindenhaeghe
 • Je kunt inloggen vanaf 15.30 uur met de link die je ontvangt na je aanmelding (Let op! Deze ontvang je pas begin september)
 • De FUBquiz bestaat uit 3 rondes van elk 10 punten per ronde
 • De vragen van ronde 1 worden vooraf gedeeld, je kunt ze hier binnenkort downloaden. Je mag gebruikmaken van Google en andere hulpbronnen. De antwoorden kun je insturen tot en met 11 september. Je kunt de antwoorden mailen naar Lindenhaeghe. Je wordt dan ook automatisch op de hoogte gehouden van het live-event op 18 september.
 • Je kunt ons ook mailen zonder de vooraf-vragen, dan houden we je op de hoogte van het live-event op 18 september.
 • De vragen van ronde 2 en 3 worden live uitgezonden op 18 september, hierbij mag je geen gebruikmaken van Google of andere hulpbronnen. (Wel van je teamgenoten natuurlijk!)
 • Je kunt deelnemen aan alleen ronde 1 (je stuurt de vooraf-vragen in), je kunt deelnemen aan alleen ronde 2 en 3 (live) én aan alle rondes. We reiken ook drie prijzen uit
 • De antwoorden op alle vragen krijg je op 18 september, we bespreken dan ook de antwoorden op de vooraf-vragen
 • Bij een gelijke stand krijg je per e-mail een benaderingsvraag toegemaild.
 • Zorg voor een herkenbare teamnaam


Download hier de vooraf-vragen (binnenkort beschikbaar).