Doe jezelf een training cadeau!

18-11-2020

Cadeautje in coronatijd

Het eind van 2020 is in zicht. Tijd om de balans op te maken: welke kennis (en vaardigheden) neem je mee naar 2021? Oftewel: laat je opleidingsbudget niet verloren gaan!

Een training cadeau
Heb jij nog opleidingsbudget beschikbaar? Gefeliciteerd! Dan kun jij jezelf een opleiding of training cadeau doen! Want budget dat dit jaar niet wordt gebruikt, is volgend jaar niet langer beschikbaar. Dat is toch zonde?! Nu is het moment om te boeken.

Een gratis opleiding, wie wil dat nou niet?
Welke kennis of vaardigheid wil jij meenemen naar het nieuwe jaar? Schrijf je in voor een korte kennistraining of gun jezelf een training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan Timemanagement, Assertiviteit of Effectief beïnvloeden. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ‘alvast’ je PE-punten te halen. Want waarom zou je wachten met een goed voornemen?

Bekijk alle opleidingen
Bij Lindenhaeghe starten er in november en december verschillende trainingen. Bekijk hier de mogelijkheden of check dit stappenplan voor het aanvragen van je opleidingsbudget.

Zien we je snel?

Bekijk alle opleidingen ›

Tip!
Weet je niet of je opleidingsbudget hebt of ben je niet bekend met de hoogte hiervan? Check het in je arbeidsovereenkomst. Of vraag het je leidinggevende.