De jubilaris centraal? De klant centraal!

11-11-2020

Ontdek ontwikkel ontplooi

Bij een jubileum staat meestal de jubilaris centraal. Maar dat kan ook anders. In ons geval zetten we liever onze klanten in het zonnetje: zij zijn immers de drijvende kracht achter ons succes. Daarom bedanken we iedereen die de afgelopen 15 jaar een opleiding of training bij ons gevolgd heeft. Op naar de volgende mijlpaal!

Op onze jubileumposts ontvingen wij erg leuke reacties. Hieronder een bloemlezing:

“Van harte Beste Opleider, dat jullie nog maar heel lang de rechterhand van financieel professionals in Nederland mogen blijven.”

“Wat een prestatie, Lindenhaeghe 15 jaar. Zelf kom ik al jaren hier mijn Wft’s en PE’s halen. Duidelijke lesstof en fijne trainers.”

“Al vijf jaar werk ik met heel veel plezier bij dit fantastische bedrijf!”

“Schitterend bedrijf, voel me er erg thuis. Heb alleen nog altijd moeite met de juiste spelling van de naam.”

“Al jaren lang behaal ik al mijn (financiële) diploma’s bij Lindenhaeghe. Eens in de zoveel jaar moet ik weer terug om mijn PE te behalen. Elke keer weer kies ik voor Lindenhaeghe.”

“Wow, 15 jaar zijn Patrick en Mike een succesvol duo. Ik heb aan de wieg gestaan van dag 1. Ze zijn zoooo complementair aan elkaar. Super succesvol door hun krachten te bundelen. Respect!”

“Ruim 10 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Lindenhaeghe en Mike. Twee jaar lang met veel plezier mee samengewerkt. Na een tussenstop van twee jaar zijn we opnieuw gaan samenwerken. Elke keer wanneer ik in Bilthoven kom voel ik me weer thuis, het ontvangst is altijd goed, de sfeer bijna familiair. De continue ambitie om als bedrijf te ontwikkelen en het hoge professionele niveau maken het voor mij één van de leukste bedrijven om mee samen te werken!”

“Ik heb keer op keer met veel plezier en enthousiasme de trainingscursussen en aansluitende examens bij Lindenhaeghe gevolgd!”

“In Bilthoven maken ze dat wat ‘moet’ net even een stukje leuker.”

“Lindenhaeghe is en blijft nummer 1: de beste trainingen, de beste trainers en een fijn team als er vragen zijn.”

Allemaal super bedankt voor de leuke reacties! Namens het gehele team van Lindenhaeghe.