Daar gáán we weer

22-12-2021

Nieuws

Daar gaan we weer

De afgelopen persconferentie - waar kwam die ineens vandaan?! - laat zich samenvatten in vier woorden. Daar. Gáán. We. Weer.

Gewoon = ver weg
Wéér alles dicht, op slot, gecanceld, verplaatst. Weer geen uitgebreide familiediners en vrolijke feestjes met Kerst. En dat terwijl we toch echt dachten dat het dit jaar weer ‘gewoon’ zou zijn. Maar ‘gewoon’ lijkt op dit moment ver weg. Want het land is weer op slot.

Welke regelingen
Daar gáán we weer. Dat was ook ónze gedachte toen we bij Lindenhaeghe zondag begonnen met het verplaatsen en omzetten van onze trainingen. Een uitdaging, want het was voor de locaties ook even zoeken onder welke regeling zij precies vielen en wat het nieuwe beleid werd.

Er zijn mogelijkheden
Inmiddels zijn de regels per locatie bekend. En er is hoop: met de anderhalve meter enerzijds en de coronacheck anderzijds gaan verschillende trainingen en examens tóch gewoon door. De overige trainingen en examens hebben we grotendeels verplaatst of omgezet naar virtual classroom. Superfijn ook om te horen dat de meesten van jullie begrip hebben voor de situatie en graag meedenken in oplossingen. Echt een lichtpuntje tijdens deze donkere dagen.

Geef elkaar de ruimte
En zo komen we dan terug bij de ware kerstgedachte: hoop, licht en begrip. Zolang we elkaar de ruimte geven, voorkomen we besmettingen én lossen we samen problemen op. Een mooiere boodschap wordt het dit jaar niet.

Wij wensen iedereen fijne dagen en bedenk: dit jaar is Vier mensen met Kerst, volgend jaar gaan we voor ‘Vier kerst met (veel) mensen!

Gaat mijn training of examen door? Lees het hier.

Hoe verplaats ik mijn training of examen? Lees het hier.

Welke maatregelen gelden er op mijn locatie? Lees het hier.

NB
Best lastig weer die nieuwe maatregelen. Geen zorgen. Je krijgt van ons bericht als er voor jou iets wijzigt. Wacht daarom nog even af in plaats van ons te bellen of te mailen.