030 – 693 23 48

Certified Client Officer (Leerlijn)

05-06-2020

NIEUW! De Training Client Officer Schade.

Op een dag heb je het! Je wordt Client Officer

Door automatisering verdwijnen steeds meer taken van de (intermediaire) binnendienstmedewerker. Tegelijkertijd wordt écht klantcontact belangrijker. Bereid je voor op deze veranderingen door je te ontwikkelen als Client Officer met deze unieke 1-daagse opleiding. Als Client Officer bedien jij jouw klanten optimaal terwijl je tegelijkertijd commerciële kansen signaleert.

NIEUW! De Training Client Officer Schade
Na de succesvolle start van de Training Client Officer met focus op de binnendienstmedewerker voor hypotheken, is er nu ook een variant voor het managen van de schade-portefeuille. Na het volgen van de training doe je online examen. Heb je het examen goed gemaakt, dan mag jij jezelf Certified Client Officer noemen.

Welke training kies jij?

1. Ben jij binnendienstmedewerker hypotheken of schade, wil jij meer uit jouw klantcontact halen en handvatten krijgen om je te ontwikkelen tot spin-in-het-web op het gebied van persoonlijk én commercieel klantcontact? Dan is deze training écht iets voor jou.

2. Ben jij binnendienstmedewerker Hypotheken? Kies dan voor Client Officer Hypotheken. Ben jij binnendienstmedewerker Schade? Kies dan voor Client Officer Schade.

3. Boek nu jouw opleiding. Veel plezier!

Meer lezen?
Joyce gaf haar baan een nieuwe invulling en werkt nu als Client Officer. Joyce: 'Ik kan nu echt wat betekenen.'