Beterweter in beeld!

12-04-2022

Nieuws

Tom van der Geest

Tom van der Geest (Hypsotech Consultancy B.V.) is trendspotter hypotheken, trainer bij Lindenhaeghe én… Beterweter! In de uitzending ‘Beterweters blikken vooruit’ zoomt hij samen met een aantal vakgenoten in op de hypotheekmarkt anno 2022.

Tom, je bent een ‘Beterweter’, kun je dat uitleggen?

Beterweters is een jaarlijkse uitzending van Centraal Beheer waarbij Central Beheer op zoek gaat naar Beterweters binnen de hypotheekmarkt. En het is net als bij voetbal, iedereen heeft er verstand van en kan bondscoach zijn. Alle hypotheekadviseurs zijn natuurlijk Beterweters. Tijdens het evenement geven drie specialisten hun visie op de hypotheekmarkt. Ik ben een van die drie.

In 2021 deed je een aantal rake voorspellingen. De ‘Beterweters blikken vooruit’ voor 2022 is net opgenomen: waarom moeten mensen de uitzending kijken?

We gaan in op de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en doen wederom voorspellingen: hoe hoog is de hypotheekrente aan het einde van het jaar, wat kost een gemiddeld huis tegen die tijd en hoeveel hypotheken verkopen we in 2022. Drie heel goede redenen om te kijken. Nog los van alle achtergronden van de hypotheekmarkt die aan bod komen.

Je werkt ook samen met de podcast Leaders in Finance. Je bent er maar druk mee.

Zeker, maar dit is ook weer een superleuk initiatief. De oprichters van Leaders in Finance maken podcasts over actuele zaken binnen de financiële markt. Een supermooie, laagdrempelige vorm van kennis delen. En je kunt podcasts altijd luisteren, tijdens het sporten of wandelen.

Welke podcast mogen we écht niet missen?

We zijn nu een podcast aan het maken over actualiteiten rond hypotheken. Die gaat na de zomer live en die ga ik gebruiken in onze trainingen.

Ja, want je hebt ook nog tijd om trainingen voor Lindenhaeghe te verzorgen……...

Zeker. Bij Hypsotech verzorgen we al 20 jaar trainingen op gebied van hypotheken. En sinds een jaar doen we dit samen met Lindenhaeghe. Met name de verbredende en verdiepende opleidingen. Dus bijvoorbeeld voor mensen die in de IT bij een bank werken, maar wel iets van de achtergrond van het werkveld hypotheken willen weten. Maar ook adviseurs die advies geven en die gewoon net wat meer willen weten van hun vakgebied. De trainingen kun je boeken via de website; het zijn vaak maatwerk/incompany-trajecten. Er is veel mogelijk. Virtual Classroom, E-learning, en zelfs een Engelstalige training voor mensen in het buitenland.

Bekijk hier de uitzending Beterweters blikken vooruit 2022

Bekijk hier Leaders in Finance de Podcast

Meer over Hypsotech en alle trainingen op een rij