Ben jij al klaar voor de toekomst?

02-12-2020

Nieuwe manier of oude manier

Met de NL Leert Door-regeling kan iedereen in Nederland een beroep doen op kosteloze (om)scholing. Vanwege de coronacrisis maken veel mensen gebruik van de regeling voor een carrièreswitch. Maar de regeling is óók bedoeld om je voor te bereiden op de toekomst binnen je eigen branche!

Meer kennis
Als financial kun je jouw kennis bijspijkeren of je verder specialiseren. In de regeling worden diverse Wft-studiepakketten kosteloos aangeboden. Maak gebruik van NL Leert Door om een nieuwe beroepskwalificatie te halen en schrijf je in voor een Wft-studie. Of misschien wil jij je kennis verbreden, bijvoorbeeld op het gebied van pensioenen of de zorg. Nu is daarvoor het moment. Je kunt ook denken aan een specialisatie. Altijd al meer willen weten over beleggen? Ga dan voor één van de MiFID-opleidingen. Of kies voor een Compliance-(CDD)opleiding. Een waardevolle opleiding voor iedereen die te maken heeft met Know Your Customer en klantcontact.

Veerkracht
NL Leert Door maakt het ook mogelijk om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Onze branche wordt gekenmerkt door razendsnelle ontwikkelingen. Wat vandaag de norm is, is morgen achterhaald. Dat vergt nogal wat veerkracht. Door persoonlijke ontwikkeling serieus te nemen, sta jij aan het roer van je eigen leven. Vaardigheden als efficiënt werken, (online) onderhandelen, creatief denken, probleemoplossend vermogen, samenwerken en communiceren zullen we in de toekomst meer dan ooit nodig hebben. En nu is het extra makkelijk -en kostenneutraal- om je hier verder in te ontwikkelen. Soft skills helpen je altijd verder, in je werk, maar ook privé kun je er veel aan hebben.

Welke opleiding kies jij?
Welke opleiding of training spreekt jou het meeste aan? Dit is het moment om door te pakken! Kies uit het grote aanbod van dé opleider van financieel Nederland wat bij jouw ambities past. Jij pakt de regie, de overheid betaalt!

Meer over de regeling

Bekijk alle opleidingen