Adfiz faciliteert gezamenlijke website gesubsidieerd studeren

21-09-2022

Nieuws

Vanuit de tijdelijke subsidieregeling NL Leert Door is nog budget beschikbaar. Deels om instroom in de financiële sector te vergroten, deels voor bij- en omscholing binnen de branche. Om (aankomend) professionals meer keuze te bieden, bundelen Lindenhaeghe en Hoffelijk de (subsidie)krachten.

Kansrijke beroepen
Het is niet voor het eerst dat Lindenhaeghe en Hoffelijk samenwerken op het gebied van NL Leert Door. Tijdens het project Adfiz Jouw Vliegende Start bood Adfiz zowel trainingen van Lindenhaeghe als Hoffelijk aan via hun eigen portal. Met Jouw Vliegende Start vroeg Adfiz aandacht voor het arbeidstekort in de sector. Met succes: Hoffelijk leidde nieuw talent de branche in met Wft-startkwalificaties, Lindenhaeghe zorgde voor de doorstroom richting (andere) ‘kansrijke beroepen’ zoals CDD-professional en Schuldhulpverlener.

Vakontwikkeling
Deze succesvolle samenwerking heeft ertoe geleid dat Adfiz nu een nieuwe website heeft gelanceerd. Enno Wiertsema, algemeen directeur van Adfiz zegt hierover: ‘Met dit initiatief geven wij een vervolg aan de eerdere, succesvolle samenwerking tussen Adfiz en verschillende opleidingsinstituten op het gebied van subsidies. Door het aanbod van Hoffelijk en Lindenhaeghe te bundelen, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de vakontwikkeling van de professionals in onze branche.’

Wil jij meer lezen over deze samenwerking? Bekijk dan onze speciale Vakbekwaam-landing. En nieuwsgierig welke trainingen en opleidingen jij kan volgen? Op de website Vakbekwaam.nl kun je ons gezamenlijke kosteloze aanbod bekijken. En direct boeken.