Aanpassing verzending nieuwsbrief

22-09-2021

Update

Vanaf week 39/40 wordt onze nieuwsbrief verstuurd vanuit een nieuw systeem.

Als alles volgens plan gaat, ontvang jij donderdag 7 oktober gewoon rond 10 uur de nieuwsbrief in je mailbox. Maar met nieuwe systemen weet je het nooit natuurlijk. Dus het kan zijn dat wij de nieuwsbrief (eenmalig) op een andere dag verzenden, of op een andere tijd. We hopen dat je daar begrip voor hebt.

Waarom een nieuw systeem?
Het nieuwe systeem zorgt ervoor dat we in de toekomst betere nieuwsbrieven kunnen versturen. We kunnen bijvoorbeeld de informatie 'op maat' maken waardoor je eerder artikelen ontvangt die voor jou relevant zijn.

Wat verandert er verder?
Aan de opzet van de nieuwsbrief verandert weinig. Je zult geen grote verschillen zien. Wel kan het zijn dat de opbouw net iets anders is, of de opmaak op detailniveau anders is.

Wat als je geen nieuwsbrief ontvangt?
Omdat we vesturen vanuit een ander systeem kan het zijn dat de nieuwsbrief de eerste keer in je spambox terechtkomt. Check dus je spambox en indien de nieuwsbrief hier is terechtgekomen, geef dan aan (bovenin de mail) dat het geen spam betreft. Ontvang je in week 39 of 40 geen nieuwsbrief, kijk dan nog eens op dit artikel. Indien zich onregelmatigheden voordoen, zullen we dit bericht updaten.

Beheer je opts/inschrijvingen
En nu we je toch spreken: wist je dat je als relatie van Lindenhaeghe heel makkelijk je opts kunt beheren via de Online Leeromgeving. Log in en klik in de tabjes op ‘Mijn gegevens’. Kies vervolgens ‘Mijn nieuwsbrieven’ en beheer hier je inschrijvingen. Wil jij bijvoorbeeld nieuws-op-maat ontvangen rond je PE-status: schrijf je dan in voor ‘product- en informatiemail’.

Heb je andere vragen of lukt er niets niet met je in- of uitschrijvingen? Je kunt ons altijd mailen.

Namens het marketingteam van Lindenhaeghe