Met deze nieuwe training geef jij altijd het beste én het juiste advies

Met de nieuwe, praktische Trainingen Adviesvaardigheden voor de Financieel Adviseur van Lindenhaeghe geef jij altijd het beste én het juiste advies. Deze unieke trainingen zijn speciaal gemaakt voor adviseurs in de financiële branche.

De AFM stelt dat een goed advies altijd passend moet zijn. Een advies is passend, wanneer er sprake is van een dynamisch proces, waarbij rekening wordt gehouden met alle relevante wet- en regelgeving. Er is sprake van een dynamisch proces wanneer de verschillende fasen - Inventariseren, Analyseren, Adviseren en Nazorg (IAAN) - op de juiste wijze worden doorlopen.

Handvatten
“In de praktijk is dat best lastig te vertalen”, aldus Peter Koehorst, certified NLP-trainer bij Lindenhaeghe. “Financieel professionals vragen zich vaak af of ze het wel goed doen. Hoe zorg je ervoor dat jouw advies niet alleen aansluit bij de behoefte van de klant, maar ook voldoet aan alle eisen die de AFM eraan stelt.” 

De Trainingen Adviesvaardigheden voor de Financieel Adviseur
De Trainingen Adviesvaardigheden spelen hierop in. Op dag één leer jij je algemene adviesvaardigheden te verbeteren. Hoe maak je optimaal verbinding met de klant? Op dag twee en drie word je meegenomen in het dynamische proces van Inventariseren, Analyseren, Adviseren en Nazorg (IAAN). 

“Uit onderzoek blijkt dat ‘zachte’ vaardigheden steeds belangrijker worden”, aldus een enthousiaste Peter die op 7 februari 2017 de eerste training gaat geven in Bilthoven.

Maatwerk meets AFM
Na drie dagen training is jouw advies niet alleen beter én klantgerichter, het is ook passend volgens de regels van de AFM. Een prettige gedachte.

Geschikt voor financieel professionals
De Trainingen Adviesvaardigheden voor de Financieel Adviseur zijn vaardigheidstraining, geschikt voor zowel beginnende als gevorderde financieel professionals die reeds in het bezit zijn van een of meerdere Wft beroepskwalificaties.

> Naar de Trainingen Adviesvaardigheden

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...