030 – 693 23 48

Maatwerk

De oplossing op maat voor uw bedrijf
Header zakenman online
Over onze afdeling Maatwerk

Maatwerk – Ontdek Ontwikkel Ontplooi

Wilt u het beste voor uw mensen? Dan kunnen wij u helpen.

Wilt u uw personeel positief stimuleren als het gaat om continue en duurzame ontwikkeling? Kijkt u naar het beste resultaat met de hoogste kwaliteit? Dan bent u bij onze afdeling Maatwerk aan het juiste adres: zij zijn uw partner als het gaat om vakbekwaamheid en de persoonlijke ontwikkeling van uw mensen. Uw vaste contactpersoon is er voor uw medewerkers én voor u.

U wilt resultaat zien
Een doel helpt om richting te bepalen. Dat begrijpen wij als geen ander. Onze afdeling Maatwerk denkt graag met u mee als het gaat om de ontwikkeling en ontplooiing van uw medewerkers. Samen met u brengen zij uw wensen overzichtelijk in kaart. Daarbij gaat het niet alleen om het ontwikkelen van uw personeel, maar ook om service en vertrouwen. Als uw rechterhand in dit traject nemen zij u werk uit handen en zorgen zij ervoor dat het traject van A tot Z wordt geregeld. Zo houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden.

  • Samenwerken aan ontwikkeling en ontplooiing van medewerkers


Samen maken we het verschil
Een maatwerktraject van Lindenhaeghe is geen eenmalig project, maar een proces van advies en begeleiding. Een samenwerking waarbij kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Of het nu gaat om individuele medewerkers, voor een complete afdeling of het hele bedrijf, u zult ervaren dat er naar uw wensen wordt geluisterd. U ontvangt een gedegen advies, de juiste begeleiding en uiteraard een vast aanspreekpunt.

  • Een continu en duurzaam proces
  • Volgen en monitoren van uw medewerkers
  • Trainingen en examens op een door u gekozen locatie


Het Leerportaal

Maatwerkrelaties van Lindenhaeghe kunnen gebruikmaken van ons Leerportaal. Het Leerportaal helpt u de ontwikkeling van uw medewerkers gemakkelijk te monsteren. U kunt coaches aanwijzen, ontwikkeltrajecten en resultaten beoordelen. Uw medewerkers schrijven zich zelfstandig en gemakkelijk in voor hun opleidingen en/of examens. Opleidingen zijn klassikaal te volgen of digitaal in een eigen online leeromgeving. Ook hierbij kijken we samen naar uw wensen en doelen.

Incompany
Indien gewenst verzorgen wij ook opleidingen en trainingen Incompany. Onze beste trainers bij u op locatie? Een examen dat door ons wordt afgenomen? Het kan allemaal. Ook daarvoor staat ons Maatwerkteam en staan de accountmanagers klaar. Heeft u specifieke wensen en verzoeken: alles is bespreekbaar.

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor uw bedrijf zijn? Neem contact op met één van onze accountmanagers. Een oriënterend gesprek waarin wij uw wensen kunnen bespreken, behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Ada van Tuijl 06 - 51 68 35 54 of
a.van.tuijl@lindenhaeghe.nl

Hendrik-Jan Kok 030 - 693 23 48 h.kok@lindenhaeghe.nl

Of bel ons Maatwerkteam op 030 - 204 16 20 of maatwerk@lindenhaeghe.nl

Duurzaamheid

Lindenhaeghe en FIRA

Al onze duurzaamheidsinformatie is geverifieerd (en wordt periodiek getoetst) door FIRA. FIRA helpt ons hiermee verder te bouwen aan een duurzame bedrijfsvoering. Voor meer informatie kijk je hier.