Eindhoven (BCN)

Kennedyplein 204

EINDHOVEN

BCN Eindhoven

Kennedyplein 204
5611ZT EINDHOVEN
030 2567391 (voor meer informatie over de locatie, parkeren, etc.)

Omschrijving

Adres
Kennedyplein 204
5611 ZT Eindhoven

Locatie kenmerken

  • Klimaatbeheersing
  • Locker/kluisje aanwezig
  • Lift
  • Toegankelijk voor minder valide
  • Betaald parkeren

ROUTEBESCHRIJVING

Openbaar Vervoer
BCN Eindhoven is een stationslocatie en ligt op loopafstand van het treinstation Eindhoven CS.

Looproute

U verlaat de centrale stationshal aan de noordzijde (bij het busstation). Houdt rechts aan, steek het zebrapad over en loop in de richting van de Technische Universiteit. Nadat u het zebrapad bent overgestoken loopt u rechtdoor. In de het eerste gebouw aan uw rechterhand bevindt zich BCN. U dient de centrale hoofdingang te gebruiken middels de draaideur. BCN Eindhoven bevindt zich op de eerste etage bovenaan de trap.

Looproute van Q-park Kennedyplein naar BCN Eindhoven
Q-park Kennedyplein aan Kennedyplein 400 heeft 799 parkeerplaatsen met 4 oplaadpunten, betaald. Wanneer u de parkeergarage verlaat op etage 0, houd dan rechts aan voor onze vestiging op nr. 204. Bij de receptie van BCN kunt u uw parkeerkaart van P1 tegen gereduceerde tarieven afrekenen met pin.

Looproute van P+R Professor Dr. Dorgelolaan naar BCN Eindhoven
Op 10 minuten lopen van BCN aan de Professor Dr. Dorgelolaan bevind zich een P+R. Vanaf de parkeerplaats loop u richting het westen op de professor dr. Dorgelolaan richting de John F. Kennedylaan. Sla linksaf bij de stoplichten en houd vervolgens rechts aan richting het Kennedyplein. U vindt BCN links.

Tip:
komt u vanuit het zuiden via de A2, let erop dat uw navigatie u stuurt via de Piuslaan en vervolgens de Professor Doctor Dorgelolaan richting onze locatie.

Let op: De parkeergarage in Eindhoven is alleen toegankelijk voor auto's niet hoger dan 2 meter.