Capelle a/d IJssel (BCN)

Barbizonlaan 25

on mobile the image is set to display none with css BCN Rotterdam Capelle opleidingslocatie Lindenhaeghe
CAPELLE AAN DEN IJSSEL

BCN Rotterdam

Barbizonlaan 25
2908MB CAPELLE AAN DEN IJSSEL
030 2567391 (voor meer informatie over de locatie, parkeren, etc.)

Omschrijving

Adres
Barbizonlaan 25
2908 MB Capelle aan den IJssel

Locatie Kenmerken

  • Klimaatbeheersing
  • Locker/kluisje aanwezig
  • Lift
  • Toegankelijk voor minder valide
  • Gratis parkeren

ROUTEBESCHRIJVING

Openbaar vervoer
U reist met de trein naar station Rotterdam Alexander. BCN ligt op circa 1.5 km (15 minuten) loopafstand van het station.

Vanaf NS treinstation Rotterdam Alexander rijdt de gratis Station Hopper naar BCN Rotterdam. Deze gratis service zal stoppen aan de buszijde van het station. U kunt de Hopper 10 minuten voordat u aankomt bellen op telefoonnummer 010 - 7271 020.
Let op: Rondom het station geldt een parkeerverbod, hierdoor kan de hopper niet lang stil blijven staan.

Looproute
Vanaf station Rotterdam Alexander neemt u niet de hoofduitgang, naar de trap achter het perron. Dit is niet de uitgang waar de opstapplaats voor de shuttlebus is. U staat nu bij een viaduct. U slaat linksaf tot aan de eerste straat rechtsaf, dit is hooguit 5 tot 10 meter. U loopt nu parallel aan het spoor. Aan het eind van deze straat ziet u links aan de overkant een Total benzinestation.

U steekt de weg over en gaat linksaf zodat u het Total benzinestation aan uw linkerhand heeft. Helaas ontbreekt hier het voetpad. U dient gebruik te maken van het fietspad. U volgt de weg tot aan het BP benzinestation. Voor het tankstation slaat u rechtsaf. Aan uw rechterhand ziet u het NH-hotel. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand.

Eigen vervoer
Vanuit Gouda / Utrecht richting Rotterdam
Neem de eerste afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag gaat u rechts. Voor de BP benzinepomp slaat u rechtsaf. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand. U kunt parkeren aan de achterzijde van het gebouw.

Vanuit Dordrecht / Breda / Gorinchem richting Rotterdam
Let op: vóór de van Brienenoordbrug niet de borden Capelle aan den IJssel volgen, maar de A20 richting Utrecht. Hierna neemt u de afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag gaat u links. Voor de BP benzinepomp slaat u rechtsaf. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand. U kunt parkeren aan de achterzijde het gebouw.

Vanuit Den Haag

Bij Knooppunt Kleinpolderplein de A20 richting Utrecht volgen. Hierna neemt u de afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag gaat u links. Voor de BP benzinepomp slaat u rechtsaf. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand. U kunt parkeren aan de achterzijde van het gebouw.