Lindenhaeghe on Tour

Met Lindenhaeghe on Tour reist Ewald Bary het land door om kennis op te halen en inspiratie op te doen. Hij neemt je mee langs een reeks inspirerende professionals in de financiële sector en gaat met hen het gesprek aan aan!

Vrouw met kaart
Op pad met Ewald

Lindenhaeghe on Tour

In Lindenhaeghe on Tour gaat algemeen directeur Ewald Bary op pad om de dialoog aan te gaan met bekende en minder bekende branche- en vakgenoten. Samen met zijn gesprekspartner evalueert Ewald het afgelopen jaar, analyseert hij hoe de branche er voor staat en werpen zij een blik op de toekomst. Welke kansen en mogelijkheden zijn er? Welke lessen zijn te trekken uit het afgelopen bewogen coronajaar? En wat is het geheim van een duurzame onderneming? Juist nu is het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan, kennis op te doen en elkaar te inspireren.

In gesprek met...
Tijdens de tour gaat Ewald langs bij inspirerende professionals uit de financiële sector. Elke gesprekspartner laat vanuit eigen werkervaring op unieke wijze zijn of haar licht schijnen op verschillende thema's. De anagram ONTDEK (met de thema's; Over jou, Normaal, Transitie, Duurzaamheid, Evaluatie, Kansen en Visie) fungeert als leidraad en biedt richting in de analyses.

Het resultaat?
Met Lindenhaeghe on Tour willen wij kennis opdoen, kennis delen en elkaar inspireren. Daarom deelt Ewald graag zijn tour-ervaringen en worden de gesprekken gepubliceerd op Lindenhaeghe in de vorm van een serie artikelen, blogs en podcasts.

#1. In gesprek met Willem Vreeswijk: 'Zo krijgt jouw bedrijf een ziel'.

#2. In gesprek met Eric Jongerius: ‘Zodra de overheidsmaatregelen stoppen, zal dat gevolgen hebben’.

#3. In gesprek met Tim Rijvers: 'Ik geloof niet dat de adviseur gaat verdwijnen'.

#4. De podcast met Indra Frishert.

#5. In gesprek met Jack Hommel over 'conceptbedrijven'.

#6. In gesprek met Hans van den Bor: 'De financiële markt is geen statisch verhaal'.

#7. De podcast met Enno Wiertsema.

#8. In gesprek met Marieke van Zuien 'Als je alles weghaalt, wat blijft er dan nog over.'

#9. De podcast met Jeannette Veldsink.

#10. In gesprek met Hans van Kaathoven (manager Opleidingen) en Marco Klomp (unit manager Bancair) over talenten ontdekken bij Talent & Pro.

#11. In gesprek met Daniëlle Kok: 'De zelfredzaamheid van de consument wordt steeds groter'.

#12. In gesprek met Diana Zandbergen: ‘We zijn beter in pleisters plakken dan in het voorkomen van wonden’

#13. De podcast met Bob Stehmann.

#14. In gesprek met Paul Zevenbergen: ‘Niemand houdt je tegen om een 8 of een 9 te halen’

#15. De podcast met Floor van Workum.

#16. De podcast met Alexander van Eerden.

#17. De podcast met Chris Baelemans

#18. Lindenhaeghe On Tour: de cirkel is rond

De Cirkel is rond


Tijd om het net op te halen!

Waarom Lindenhaeghe on Tour?

2020 was een bewogen jaar waarin de wereld er opeens heel anders uit is gaan zien. En ondanks dat velen misschien een gevoel van 'stilstaan' hebben ervaren, is er juist het afgelopen jaar veel veranderd. In negatieve, maar ook in positieve zin. Een ideaal moment dus om het net op te halen!

Juist nu is het moment om te peilen hoe de markt ervoor staat, te evalueren, maar ook naar de toekomst te kijken. Waar liggen de kansen en mogelijkheden? Hoe kunnen ondernemingen hierop inspelen? Waar is onze markt kwetsbaar? En misschien wel het belangrijkste; welke lessen kunnen we trekken uit het afgelopen jaar?

Het was het afgelopen jaar lastig om écht de dialoog aan te gaan, elkaar te spreken en elkaar te inspireren. In Lindenhaeghe on Tour halen we dat ruimschoots in door nu met elkaar aan tafel te gaan.