030 – 693 23 48

Life Planning: van loopbaan naar droombaan

In vier dagen naar een custom-made, effectief persoonlijk loopbaanplan.

 • Ervaren trainers
 • Leer van medestudenten
 • Persoonlijke begeleiding
Delen:

Wat leer je tijdens de Training Life Planning: van loopbaan naar droombaan?

De wereld kenmerkt zich door razendsnelle ontwikkelingen. Wat vandaag de norm is, kan straks compleet anders zijn. Dat vergt nogal wat veerkracht van professionals. Je moet jezelf blijven ontwikkelen, in je huidige carrière én daarbuiten, want ook daar kunnen jouw talenten tot hun recht komen. In welke (andere) functies zou jij kunnen excelleren? Wat kun je nog meer uit het leven halen?

De Training ‘Life Planning: van loopbaan naar droombaan’ helpt je bij het formuleren van haalbare doelen en het uitstippelen van een pad richting deze doelen. Het resultaat is een persoonlijk loopbaan- en levensplan. Zo ben jij klaar voor de toekomst.


Vier dagen, acht weken

De Training Life Planning beslaat vier dagen, verspreid over acht weken. Tussen elke trainingsdag heb je twee weken de tijd om de nieuwe inzichten te laten bezinken en ze toe te passen op jouw leven. Je sluit de training af met een certificaat.

Carrière 3.0: van idealen naar doelen

Je krijgt met de training helder wat voor jou belangrijk is in je werk en leven en hoe je dit kunt omzetten naar realistische doelen. Je leert ook een praktische koers uitstippelen. Het vertrekpunt voor deze tocht is je financiële situatie. Geld staat verandering vaak in de weg. Het kan een reden zijn om kansen te negeren, bijvoorbeeld omdat je aan een bepaald inkomen vasthoudt, ook al past het werk eigenlijk niet (meer) zo goed bij je. De ‘zekerheid’ blokkeert daarmee jouw droombaan. De vier trainingsdagen hebben elk een vastomlijnd thema: ontdekken, ontwerpen, obstakels en ‘alles op zijn plaats’. Stapsgewijs ga je van idealen naar doelen en van voornemen naar praktisch loopbaan- en levensplan.

De training in het kort

• Je ontdekt wat je écht leuk vindt en waar je naartoe wilt, hoe je financiële situatie jou beïnvloedt en hoe je de ‘geldmindset’ kunt veranderen;
• Je ontwerpt je ideale leven en loopbaan en visualiseert dit in een life design;
• Je herkent jouw obstakels en leert ze wegnemen, je stelt vast wat je nodig hebt om je doelen te bereiken en verwerkt jouw doelen en koers in een realistisch persoonlijk loopbaan- en levensplan;
• Je neemt eventuele veranderingen als gevolg van jouw nieuwe koers onder de loep, vervolmaakt je life design en leert hoe je focus en drive kunt behouden.

Vooropleiding, materialen en locatie

De Training ‘Life Planning: van loopbaan naar droombaan’ vereist geen specifieke vooropleiding. Er is geen officieel examen, je ontvangt een deelnamecertificaat na afsluiting van vier trainingsdagen. Het doel is persoonlijke groei. Materialen als een oefenboek en schrijfblok zijn bij de prijs inbegrepen en worden tijdens de training uitgereikt.

Marc Wilhelmus
Marc Wilhelmus Trainer

Toelichting op de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Coaching na afloop

Tot vier weken na de training kun je vragen stellen aan jouw trainer

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen?

Start wanneer jij wilt op centraal gelegen locaties in Nederland

Item startdatum2

Anderen bekeken ook