Leiderschap Skills

In dit traject leer je de waarden, talenten en ambities van je medewerkers vrij te maken en verbinden met de doelen van jouw organisatie.

  • Leer leidinggeven aan individuen en teams
  • Uitstekende en efficiënte training leidinggeven
  • Ontwikkel jezelf op resultaat- en ontwikkelingsgericht leidinggeven
Delen:
Algemeen

Over Leiderschap Skills

Word de leider die je wilt zijn met deze Leiderschap training. Manage eerst jezelf voordat je een ander ‘helpt’. Organisaties zijn netwerken waarin de leiders sturen op zelfstandigheid, snelle ontwikkelingen, verbinding en creativiteit van professionals. In veel organisaties is er een gebrek aan de huidige en benodigde leiderschap skills. Dit gaat ten koste van innovatie en wendbaarheid in je organisatie.

Volg daarom onze training op het gebied van zelfleiderschap. Of dit nu zakelijk of persoonlijk is, het programma ziet toe op het voeren van een succesvolle verbetering, waarbij het creëren van discipline en het trotseren van de waan van alle dag centraal staat. Jouw persoonlijke waarden, overtuigingen, kenmerken en motieven zijn van invloed op je manier van leidinggeven. In dit traject leer je de waarden, talenten en ambities van je medewerkers vrij te maken en verbinden met de doelen van jouw organisatie. Reflectie, discussie, korte theoretische inleidingen en veel gespreksoefeningen zorgen voor een training met impact op jouw leiderschap skills.


De inhoud van de training

De training wordt op maat aangeboden na een uitgebreid intake gesprek. De volgende onderwerpen worden daarbij behandeld:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Het leidinggeven aan individuen en teams
  • Leiderschap in de organisatie
  • Resultaat- en ontwikkelingsgericht leidinggeven
  • Coachend leiderschap


Korte theoretische inleidingen, praktijkvoorbeelden, gespreksoefeningen, leren van en met elkaar, discussie, voorbeelden van effectief leiderschap en zelfreflectie maken onderdeel uit van het afwisselende programma. Daardoor kun je het geleerde snel toepassen in jouw dagelijkse praktijk.

Wat u verder nog moet weten over deze training

Dit programma is uitermate geschikt voor leidinggevenden, managers en directieleden die zichzelf nog verder willen ontwikkelen. Zeer praktische training waarbij kennis én toepassingsvaardigheden op een leuke en interactieve manier getraind worden. Toegespitst op de specifieke wensen, behoeften en situatie van uw team of medewerkers

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis