Opleiding LEAN Green Belt

In onze aanpak zijn inzichten, technieken en methoden uit de moderne gedragswetenschap geïntegreerd. Op deze wijze ben je optimaal in staat om dit in jouw organisatie zichtbaar te maken en blijvend naar een hoger niveau te tillen.

 • Unieke LEAN opleiding
 • LERC Geaccrediteerd
 • Leer de volgende stap met de Lean Green Belt
Delen:
Algemeen

Over Lean Green Belt

Als financial zie jij natuurlijk als geen ander waar de processen beter kunnen. Door inzicht te verschaffen in de betekenis van cijfers als het product van menselijk handelen in processen en, andersom, door het voorspellen van menselijk gedrag in processen als een reactie op cijfermatige informatie.

Maar hoe doe je dat in Lean & Agile organisaties? Hoe kun jij als financial zelf een Lean verbeter project uitvoeren? Hoe creëer je KPI’s die wél motiveren en buig je weerstand om in energie? En hoe help je daarbij een team om focus te houden?
In de Lean Yellow Belt en Green Belt training van Lindenhaeghe krijg je als financial de skills in handen om optimaal te succes te behalen!

De meeste organisaties investeren in een Lean Green Belt opleiding. Deze organisaties hebben Lean of Agile omarmd als management filosofie om de interne processen verder te stroomlijnen met als doel meer klantwaarde te leveren en de resultaten te verbeteren.

Na deze opleiding:

 • Ben je als financial bekent met de Lean principes, technieken en methoden.
 • Heb je een eerste eigen proces verbetert met een zichtbaar resultaat.
 • Ben je in staat om zelf verbetertrajecten te begeleiden.
 • Ken je de 4 belangrijke dialogen in Lean organisaties en weet jij als LeanBack® financial deze blijvend naar een hoger niveau te tillen.
 • Weet je hoe je resultaten uit verbeterprojecten financieel zichtbaar maakt.
 • Weet je hoe je KPI’s definieert die wel motiveren.
 • Weet je hoe je mensen laat verbinden aan doelstellingen m.b.t. de Energiekompas.
 • Weet je hoe je condities creëert voor een duurzame Lean organisatie met behulp van het LeanBack® Framework en de LeanDialogue Room™.


Deze training bestaat in totaal uit 6 trainingsdagen en is verdeeld in 2 opeenvolgende blokken van 3 dagen. De trainingsdagen zijn zeer interactief waarbij simulaties, spellen en reflectie op het eigen handelen centraal staan. Daarnaast werken we met jullie eigen ingebrachte cases en is er tussen de 2 blokken tijd om het geleerde direct in de eigen praktijk toe te passen.

Wat u verder nog moet weten over deze training

In de Lean Green Belt opleiding wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen zoals simulaties, rollenspellen en praktijk cases. Basis daarbij is om op interactieve wijze tijdens de lesdagen de materie te ervaren en eigen te maken. Daarbij is er voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen cases.

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis