Leerlijn Hypothecair Planner

Opleiding tot Erkend Hypothecair Planner (LHP)

Alle Wft Opleidingen

Trainingen Hypothecair Planner

Wat doet een Hypothecair Planner?

Een Hypothecair Planner slaagt er als geen ander in rekening te houden met de specifieke wensen en doelstellingen van de klant. Jij bent thuis op alle terreinen die van belang zijn voor de klant, van fiscaliteit en financieren tot estate planning en life events. Deze tiendaagse klassikale leergang bereidt je dan ook voor op het complete traject. De theorie en praktijk komen aan bod, alsmede examentraining en assessment.

Bekijk ook onze speciale pagina: Hoe word ik Hypotheekadviseur


Studiebelasting
De trainingsdagen vinden plaats op doordeweekse dagen van 9.30 - 16.30 uur. De opleiding wordt gegeven in Bilthoven. Een goede examenvoorbereiding kost tijd. Hoeveel tijd is van verschillende factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld: hoe zijn je studievaardigheden? Ben je misschien al bekend met (een deel van) de stof? Het aantal studie-uren kan dus per persoon sterk verschillen. Om je toch een indicatie te geven, gemiddeld studeren cursisten 230 uren voor de Leergang Hypothecair Planner.

Onze trainers gaan je helpen
Onze professional trainers hebben dagelijks te maken verschillende situaties uit de hypotheekpraktijk. Hun kennis en ervaring gebruiken ze om jou te trainen, coachen en stimuleren. Ze maken gebruik van gevarieerde werkvormen en zorgen zo voor boeiende, interactieve trainingsdagen.

Anouk Hengeveld
Anouk Hengeveld