030 – 693 23 48

HRD Consultancy | Collectieve ambitie

Voor HR-professionals die zichzelf optimaal willen ontwikkelen - en hun team daarin meenemen - op het gebied van Human Touch. Dit is een Maatwerk traject. Prijs is nader te bepalen.

 • Verdieping voor HR-professionals
 • Teamontwikkeling
 • Maatwerktraject
Delen:
Algemeen

HRD Consultancy | Collectieve ambitie

Over de opleiding

Zoals wij beschrijven in onze filosofie, zijn wij als HRD-consultants gespecialiseerd in het helpen transformeren van het bedrijfsleven naar levende bedrijven. Daarbij ligt de focus op het adviseren, coachen, trainen, opleiden en begeleiden van professionals, zodat zij zichzelf en/of hun team optimaal kunnen ontwikkelen op het gebied van Human Touch. Dat klinkt mooi en persoonlijk. Maar wat betekent het precies? Hoe gaat dat concreet in zijn werk?

Wat levert deze training/opleiding mij op?
Met de juiste mensen, de juiste krachten, kun je veel bereiken. Deze kracht is te zoeken in de mens zelf en komt naar voren als de omgevingsfactoren meewerken: vertrouwen, veiligheid, een duidelijk kader, maar ook interne factoren, bijvoorbeeld de intrinsieke motivatie van de persoon zelf. Dit is de motivatie om lid te zijn van een bepaalde organisatie of een bepaald team. Om achter de motivatie te komen, kunnen de volgende vragen worden gesteld: waarom ben je lid van dit team, wat verbindt jou met dit team, wat is jouw unieke bijdrage aan dit team? Door het beantwoorden van deze en andere vragen kom je langzaam bij de reden waarom dit team een team is. Waarom de leden van een team bereid zijn om hier tijd in de steken. Dat is collectieve ambitie!

Als HRD-specialist gaan we graag met je in gesprek om te inventariseren op welke punten wij de individuen die samen het team vormen, kunnen ondersteunen of richting kunnen geven aan hun collectieve ambitie. Door de collectieve ambitie van een team samen te beschrijven en erop te sturen, is het resultaat echt veel meer dan de som der delen.

De inhoud van de opleiding/training

 • Missie (Waarom bestaan we?)
 • Principes (Waarvoor bestaan we?)
 • Kernkwaliteiten (Waarin zijn we extreem goed?)
 • Ambitieus lange-termijndoel (Waar willen we op lange termijn staan?)


Wat je verder nog moet weten over deze opleiding
Dr. Jef van den Hout heeft onderzoek gedaan naar teams en onder andere de collectieve ambitie. Hij kwam tot de conclusie dat als alles klopt, de juiste mensen op de juiste plek, op het juiste moment, er harmonieuze energie ontstaat, ook wel FLOW genoemd. Collectieve ambitie is hier een belangrijk onderdeel van. FLOW is het moment dat het resultaat van de groep meer is dan de som der delen. Je vergeet de tijd, je vergeet de omgeving en je gaat volledig op in je taak. Dit is die kracht.

De beste trainers
De beste trainers

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen

Start wanneer jij wilt op een centraal gelegen locatie in Nederland

Item startdatum1
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Je ontvangt alle benodigde (online) materialen bij deze opleiding.
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Interactie met vakgenoten

Breid je netwerk uit tijdens de training

Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Anderen bekeken ook