Herexamenservice Wft Basis

Boek nu jouw Wft-studie (klassikaal of digitaal) mét het bijbehorende examen en verzeker jezelf voor slechts € 50,- van een extra kans (herexamen) indien nodig. Dat is een fijne zekerheid!

 • Extra slagingskans
 • Unieke voordeelservice
 • Let op! Alleen in combinatie met opleiding + examen
Delen:
Herexamen

Wft Herexamenservice biedt zekerheid!

Wil jij snel slagen voor het Wft Examen Basis? Zonder gedoe en met meer zekerheid? Het kan met de unieke Herexamenservice Wft Basis van Lindenhaeghe!

Uniek actieproduct Herexamenservice Wft
Ga jij starten met Wft Basis? Boek dan nu jouw Wft-opleiding (klassikaal of online) tegelijk met je examen. Je kunt dan voor slechts € 50,- extra, gebruikmaken van onze Herexamenservice.

Slaag je de eerste keer onverhoopt niet, dan krijg jij automatisch een 2e kans.

Zo heb jij je Diploma Wft Basis al min of meer op zak nog voor je überhaupt examen hebt gedaan.

Dus: Ga jij op voor Wft Basis en voldoe je aan de voorwaarden?* Dan heb je met de Herexamenservice niet één maar twee kansen om te slagen voor het examen. Boek nu en pak die extra slagingskans!

Let op! Eenmalig gebruik Herexamenservice
Je kunt per module en met inachtneming van bovenstaande voorwaarden maar één (1) keer gebruikmaken van de Herexamenservice-aanbieding.
De Herexamenservice-aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties.

De voordelen:

 • Herexamenservice = extra zekerheid
 • Veel data en locaties beschikbaar
 • Geen stress: jij hebt altijd een 2e kans


Hoe werkt Herexamenservice Wft Basis?


Je kiest jouw manier van studeren

Bekijk de mogelijkheden bij het blok 'Studeren met Herexamenservice'.

Je boekt je studie Wft Basis en tegelijk boek je het Wft Examen Basis

Studeer je online?
Je kunt qua studie kiezen uit Virtual Classroom, E-learning of 100% Online. Je kunt Herexamenservice boeken als je tegelijk met je Wft-studie ook het Wft Examen boekt.

Studeer je klassikaal?
Ook dan kun je
Herexamenservice boeken als je tegelijk met je Wft-studie het Wft Examen boekt.

Je vinkt de Herexamenservice aan

Je rondt de bestelling af

*Voorwaarden

Natuurlijk verwachten we van jou wel enige inspanning: om het herexamen uiteindelijk in te kunnen zetten, is het van belang:

• Dat jij een klassikale opleiding hebt gevolgd.

• Of: dat jij de E-learning | Leerroute 100% Online volledig hebt doorlopen en een Oefenexamen(s) met minimaal een score van 80% hebt afgerond.


Hoe boek je straks eventueel een herexamen?
Na de bestelling ontvang je van ons een voucher. Hiermee kun je eenvoudig een herexamen boeken. De voucher is een jaar geldig.

Let op: je kunt de voucher niet inzetten voor een examen uit een andere module.

Herexamenservice
Herexamenservice

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Inclusief examen
  De prijs is inclusief 1 examen
Extra slagingskans

Studeren met herexamenservice

Met de Herexamenservice Wft studeer jij op je eigen manier. Kies (en boek) jouw studievorm, boek tegelijkertijd het bijbehorende examen en vink de speciale ‘Herexamenservice’ aan in het bestelproces.

Welke studievorm kies jij?

Klassikaal & Virtual Classroom
In voorbereiding op het Examen Wft Basis volg jij een klassikale training. Op één van onze locaties of in de Virtual Classroom. Tijdens de training komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Onze professional trainers voorzien je van praktijkvoorbeelden, geven examentips en uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Studeer jij liever in je eigen tempo? Kies dan voor één van onze online studievormen.

E-learning met syllabus (pdf)
In de E-learning worden alle belangrijke onderdelen uit het examen behandeld. Naast studiemateriaal (pdf-bestand) doorloop je een praktische samenvatting met kennisquiz én een oefenexamen. Je studeert per onderwerp en toetst je kennis online na elk hoofdstuk.

100% Online
Met 100% Online studeer je in de digitale omgeving Mijn Online Leeromgeving. Hier staan de studiematerialen, E-learning, Oefenexamens én Online College, voor je klaar in een overzichtelijke leerroute. Je oefent met kennisvragen en casuïstiek en je wordt bijgestuurd door Slim Leren (adaptief leren). Heb je tijdens het studeren een vraag? Dan kun je deze per e-mail voorleggen aan de trainers.

Anderen bekeken ook