030 – 693 23 48

Herexamenservice PE Consumptief krediet

Boek nu jouw PE studie (klassikaal of digitaal) mét het bijbehorende examen en verzeker jezelf voor slechts € 20,- van een extra kans (herexamen) indien nodig. Dat is een fijne zekerheid!

 • Extra slagingskans
 • Unieke voordeelservice
 • Let op! Alleen in combinatie met opleiding + examen
Delen:
Herexamen

PE Herexamenservice biedt zekerheid!

Wil jij snel slagen voor het PE Examen Consumptief krediet? Zonder gedoe en met meer zekerheid? Het kan met de unieke Herexamenservice PE Consumptief van Lindenhaeghe!

Uniek actieproduct Herexamenservice PE
Boek jij een klassikale PE-opleiding inclusief examen of een online PE-studie (waarbij jij direct een examen boekt)? Dan heb jij recht op een herexamen voor slechts € 20,-!

2e kans nodig? Geen probleem met de Herexamenservice.

Zo heb jij je certificaat PE Consumptief krediet al min of meer op zak nog voor je überhaupt examen hebt gedaan.

Dus: Ga jij op voor PE Consumptief krediet en voldoe je aan de voorwaarden?* Dan heb je met de Herexamenservice niet één maar twee kansen om te slagen voor het examen. Boek nu en pak die extra slagingskans!

De voordelen:

 • Herexamenservice = extra zekerheid
 • Nu nog veel data en locaties beschikbaar
 • Geen stress: jij bent ruim op tijd klaar voor de deadline


Hoe werkt Herexamenservice PE Consumptief krediet?


Je kiest jouw manier van studeren

Bekijk de mogelijkheden bij het blok 'Studeren met Herexamenservice'.

Je boekt je studie PE Consumptief krediet en tegelijk boek je het PE Examen Consumptief krediet

Studeer je online? Je kunt qua studie kiezen uit Virtual Classroom, E-learning of 100% Online. Je kunt Herexamenservice boeken als je tegelijk met je PE-studie ook het PE Examen boekt.

Studeer je klassikaal?
Ook dan kun je Herexamenservice boeken. Dan hoef je uiteraard geen los examen te boeken – want het examen is bij de klassikale variant inbegrepen – maar dan ga je direct naar de laatste stap: het boeken van de Herexamenservice PE bij de klassikale opleiding. Datzelfde geldt ook voor Virtual Classroom + examen.

Je vinkt de Herexamenservice aan

Je rondt de bestelling af

*Voorwaarden
Natuurlijk verwachten we van jou wel enige inspanning: om het herexamen uiteindelijk in te kunnen zetten, is het van belang:

• Dat jij een klassikale opleiding hebt gevolgd.

• Of: dat jij de E-learning | Leerroute 100% Online volledig hebt doorlopen en een Oefenexamen(s) met minimaal een score van 80% hebt afgerond.


Hoe boek je straks eventueel een herexamen?
Na de bestelling ontvang je van ons een voucher. Hiermee kun je eenvoudig een herexamen boeken. De voucher is een jaar geldig.

Let op: je kunt de voucher niet inzetten voor een examen uit een andere module.

Herexamenservice
Herexamenservice

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Inclusief examen
  De prijs is inclusief 1 examen
Extra slagingskans

Studeren met Herexamenservice

Met de Herexamenservice PE studeer jij op je eigen manier. Kies (en boek) jouw studievorm, boek tegelijkertijd het bijbehorende examen (let op! Bij de klassikale opleiding is het examen reeds inbegrepen) en vink de speciale ‘Herexamenservice’ aan in het bestelproces.

Welke studievorm kies jij?

Klassikaal & Virtual Classroom (inclusief examen)
In voorbereiding op het Examen PE Consumptief krediet volg jij een klassikale training. Tijdens deze intensieve (examen)training komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Onze professional trainers voorzien je van praktijkvoorbeelden, geven examentips en uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Na een halve dag ben je klaar voor het examen PE Consumptief krediet.

Studeer jij liever in je eigen tempo? Kies dan voor één van onze online studievormen.

E-learning met syllabus (pdf)
De E-learning bestaat uit een praktische samenvatting per hoofdstuk. Daarnaast kun je hier oefenen met vaardigheden-, competentie- en casuïstiekvragen. Aan het einde van de E-learning maak je een afsluitend oefenexamen.

De digitale syllabus dient als naslagwerk: hier vind je alles wat je moet weten voor het examen. De verschillende voorbeelden maken het studiemateriaal prettig leesbaar. De syllabus is opgebouwd uit overzichtelijke hoofdstukken die zijn gerangschikt op onderwerp.

100% Online
Met 100% Online studeer je in de digitale omgeving Mijn Online Leeromgeving en kies jij jouw manier. Hier staan de studiematerialen, E-learning, Oefenexamens én Online College, voor je klaar in een overzichtelijke leerroute. Je oefent met kennisvragen en casuïstiek en je wordt bijgestuurd door Slim Leren (adaptief leren). Heb je tijdens het studeren een vraag? Dan kun je deze per e-mail voorleggen aan de trainers.

Anderen bekeken ook