030 – 693 23 48

Virtual Classroom Financieel Planner (FFP) Compleet voor EFA's

De Virtual Classroom FFP Compleet voor Erkend Financieel Adviseurs (EFA) is opgezet volgens de richtlijnen van Stichting FFP en bereidt je voor op het FFP theorie- en praktijkexamen (assessment).

 • Virtual Classroom
 • Compleet en examengericht (FFP)
 • Speciaal voor EFA’s
Delen:
Algemeen

Virtual Classroom Financieel Planner (FFP) Compleet voor EFA's

Over de opleiding

Ben jij Erkend Financieel Adviseur (EFA) en ben je klaar voor een volgende stap? Dan is de Virtual Classroom Financieel Planner (FFP) Compleet iets voor jou. Met deze bovenwettelijke opleiding behoor jij tot een selecte groep topadviseurs! Na het volgen van de opleiding (in een virtual classroom) heb je niet alleen je kennis verdiept maar ben je ook een prachtige ervaring rijker. Bovendien heb je nieuwe vaardigheden ontwikkeld waar jij de rest van carrière plezier van zult hebben. Als Erkend Adviseur heb je een voorsprong en rond je deze opleiding sneller af. Als je de uitdaging aangaat, draag je straks het FFP-keurmerk.


Wat levert deze training/opleiding mij op?
De Virtual Classroom FFP Compleet voor EFA’s bestaat uit een interactieve voorbereiding op het FFP theorie- en praktijkexamen (assessment). Naast het behandelen van de verschillende onderwerpen staat er ook een examen- en praktijktraining op de planning. De inhoud van de virtual classes is gebaseerd op verschillende life events. Als Erkend Financieel Adviseur krijg je vrijstelling voor de vakgebieden Financieren en ‘Arbeid’ (sociale verzekeringen, lijfrente, kapitaalverzekeringen en werknemerspensioen). Naast theorie word je ook voorbereid op het assessment en volg je een examentraining. FFP-ers (in opleiding) die studeren bij Lindenhaeghe, kunnen van onze uitgebreide vragendatabase gebruik maken.

De inhoud van de opleiding/training

 • Juridisch
 • Fiscaal
 • Integratie Fiscaal en Juridisch
 • Financiële rekenkunde en beleggen
 • Ondernemer
 • DGA
 • Examentraining MC
 • Assessmenttraining ontwikkelen financieel memo
 • Assessmenttraining adviesgesprek


Wat je verder nog moet weten over deze opleiding
De opleiding is op hbo-niveau en vergt, afhankelijk van kennis en ervaring, 15 tot 20 studie-uren per week. Bij deze opleiding is het verplicht dat je het EFA/SEH-diploma (inclusief van toepassing zijnde PE-punten) in het bezit hebt. Daarnaast wordt kennis verwacht met betrekking tot echtscheiding en pensioen.

Harry van Houdt
Harry van Houdt

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Over het examen

Jouw Examen Financieel Planner (FFP)

Het totale Examen FFP bestaat uit een theorie-examen en een praktijkexamen (assessment). Het theorie-examen omvat een meerkeuzetoets van 36 vragen en wordt twee keer per jaar afgenomen op verschillende toetslocaties. Het praktijkexamen bestaat in 2019 uit drie (online) onderdelen. Financieel planners die zijn aangesloten bij de FFP en die na het behalen van het examen zijn opgenomen in het FFP-certificeringsregister, mogen het FFP-Keurmerk dragen. Meer informatie over het Keurmerk en het examen lees je in de brochure, te downloaden op deze pagina.

Opleidingen Financieel Planner (FFP)
De opleidingen en trainingen van Lindenhaeghe sluiten bij examenopzet van FFP aan. Je kunt je naast de complete opleiding voor EFA’s, inschrijven voor het theoriedeel (7 dagen) voor EFA’s. Ben je (nog) geen Erkend Financieel adviseur, dan kun je de Opleidingen FFP Compleet (11 dagen), Theorie (9 dagen) of Praktijk (2 dagen) volgen. In de brochure op deze pagina, lees je meer over alle Opleidingen FFP.

Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Het studiemateriaal voor de Opleiding Financieel Planner (FFP) Compleet is speciaal ontwikkeld op basis van de toetstermen Financieel Planner. Je ontvangt het studiemateriaal digitaal. Naast het studiemateriaal ontvang je op de eerste lesdag een financiële calculator en de Wetteksten Financiële Dienstverleners.
Bovenwettelijke opleiding

Ga voor een toppositie met deze opleiding

Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?