030 – 693 23 48

Virtual Classroom Financieel Planner (FFP) Compleet

 • Virtual Classroom
 • vanaf 24 april 2020

De Virtual Classroom FFP Compleet voor financieel adviseurs is opgezet volgens de richtlijnen van Stichting FFP en bereidt je voor op het FFP theorie- en praktijkexamen (assessment).

 • Virtual Classroom
 • Compleet en examengericht (FFP)
 • Met uitgebreide vragendatabase
Delen:

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Over het examen

Jouw Examen Financieel Planner (FFP)

Het totale Examen FFP bestaat uit een theorie-examen en een praktijkexamen (assessment). Het theorie-examen omvat een meerkeuzetoets van 36 vragen en wordt twee keer per jaar afgenomen op verschillende toetslocaties. Het praktijkexamen bestaat in 2019 uit drie (online) onderdelen. Financieel planners die zijn aangesloten bij de FFP en die na het behalen van het examen zijn opgenomen in het FFP-certificeringsregister, mogen het FFP-Keurmerk dragen. Meer informatie over het Keurmerk en het examen lees je in de brochure, te downloaden op deze pagina.

Opleidingen Financieel Planner (FFP)
De opleidingen en trainingen van Lindenhaeghe sluiten bij examenopzet van FFP aan. Je kunt je inschrijven voor de complete opleiding, het theoriedeel (9 dagen) of het praktijkdeel (2 dagen). Voor professionals die reeds EFA/SEH-gecertificeerd zijn, bieden wij de verkorte Opleidingen FFP Compleet (9 dagen) en Theorie (7 dagen) aan. In de brochure op deze pagina, lees je meer over alle Opleidingen FFP.

Lindenhaeghe-examen
Wil jij jouw Opleiding Financieel Planner (FFP) Compleet afsluiten met een certificaat, schrijf je dan in voor het Lindenhaeghe Examen Financieel Planner.

Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Het studiemateriaal voor de Opleiding Financieel Planner (FFP) Compleet 11 dagen is speciaal ontwikkeld op basis van de toetstermen Financieel Planner. Je ontvangt het studiemateriaal digitaal. Naast het studiemateriaal ontvang je per post een financiële calculator en de Wetteksten Financiële Dienstverleners.
Bovenwettelijke opleiding

Ga voor een toppositie met deze opleiding

Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Anderen bekeken ook

Gerelateerd nieuws

Nieuws gerelateerd aan deze opleiding