• Delen:

Algemeen

Wij zijn een geaccrediteerd exameninstituut. Dat betekent dat onze examenleiders op door ons geselecteerde locaties het Examen Wft Basis af mogen nemen.

Het examen wordt digitaal afgenomen. Je hebt 120 minuten de tijd om de 42 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 20 vragen kennis en begrip, 20 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het diploma Wft Adviseur Basis. Met het diploma Wft Adviseur Basis toon jij je deskundig op het gebied van de basisbeginselen van de financiële dienstverlening. Met het diploma Adviseur Basis ben je gelijk in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Basis.

Extra! Schrijf je nu in voor het examen Wft Basis en ontvang gratis het studiemateriaal (pdf-bestand) ook twee vaardigheidsvideo’s met examentips. De intensieve trainingsvideo ‘Succesvol examen doen’ bevat slimme examentips en de vaardighedenvideo 'Examenvaardigheden' helpt je met een ontspannen voorbereiding.

 • Delen:

Examendata

Het Examen Wft Basis wordt op elke doordeweekse dag afgenomen. Kies de examenlocatie die bij jou in de buurt is. Je hebt keus uit 25 locaties!

Klik op Bestel Direct en je kunt locatie, datum en tijd van jouw keuze selecteren.

Wat krijg ik bij dit examen

 • Digitaal examen

  1x Examen Wft Basis
 • Studiemateriaal

  Inclusief pdf-bestand en video’s

Anderen geven deze opleiding een 8.4

Carmen Hunger
(9) - ongeveer 27 dagen geleden
Positief. Training was gericht op 1 doel, slagen! En dat is ook gebeurd. Goed georganiseerd op examenlocatie. Rust tijdens examen. De examinator was snel bij kandidaten die hulp nodig hadden m.b.t. apparatuur/wettenbundel waardoor een ideale examensfeer bleef bestaan.
Helma van Breugelen
(10) - ongeveer 45 dagen geleden
Ik vond alles perfect en kom zeker bij jullie terug voor e-learning. Door mijn zoon bij jullie terecht gekomen. Vandaar niet verder gekeken dus geen idee hoe elders zit. Door omscholing nieuw in deze branche. Bedankt!
Bea Velde
(8) - ongeveer 49 dagen geleden
examen training was erg goed. Zij heel het ook duidelijk en rustig overgebracht. Geeft echt het steuntje in de rug. En dan s'middag examen dat is de best combinatie. Je gaat met vertrouwen het examen in. Alleen wat ik heel jammer vindt, is dat ik mijn eigen rekenmachine niet mocht gebruiken. met Casio rekenmachine kan ik zelf niet zo goed mee om gaan. Mocht ik een vervolg cursus gaan doen, zal dat zeker weer bij jullie zijn
Miranda Schuiten - Koster
(6) - ongeveer 177 dagen geleden
Ik vind het raar dat je na een e learning cursus nog een examen moet inplannen waar je dan ook weer een PDF bestand krijgt. De prijs van de elearning moet inclusief examen en dan iets duurder of het examen moet goedkoper als er gekozen is voor een andere methode dan zelfstudie. Ik vind ook dat het herexamen wel een andere prijs mag hebben. Je hebt dan immers al het PDF bestand.

Toelichting op de prijs

 • Examenvideo’s

  2 gratis vaardighedenvideo’s
 • Vrij van btw

  Dit product is vrijgesteld van btw

Welk diploma krijg ik

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het diploma Wft Adviseur Basis. Met het diploma Wft Adviseur Basis toon jij je deskundig op het gebied van de basisbeginselen van de financiële dienstverlening. Met het diploma Adviseur Basis ben je gelijk in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Basis.

Het diploma Adviseur Basis is bovendien verplicht voor andere adviseurs diploma’s. De enige uitzondering is het diploma Adviseur Zorgverzekering, hier is het diploma Adviseur Basis geen vereiste.

Lees

Hoe bereid ik mij voor op het examen

Bij Lindenhaeghe kan je op verschillende manieren studeren. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is Online College wat voor jou. Bij Online College combineer je de voordelen van thuis studeren met leerzame trainersvideo’s. Wil je gewoon met je boek op de bank? Bestel dan het geprinte studiemateriaal bij je examen.

Tip! Extra oefenen voor het Examen Wft Basis? Met onze oefenexamens verhoog je direct je slagingskans.

Lees

Voordelen op een rij

 • Examen bij jou in de buurt

  Meer dan 25 examenlocaties 
 • Flexibel inschrijven

  Inschrijven tot één dag van te voren

Alternatieve studievormen

Zelfstudie E-learning Online College Klassikaal
Digitaal studieboek (pdf)
Online leeromgeving 'Mijn Lindenhaeghe'
Handige samenvatting, inclusief kennisquiz
Trainingsvideo 'Examenvaardigheden'
Trainingsvideo 'Succesvol examen doen'
Twee cases met elk drie casuïstiekvragen
Oefenexamen met leerzame feedback
Studievragen stellen aan Opleidingsmanagement
Klassikale training met professional trainers
Vakinhoudelijke trainingsvideo's
Geprint studieboek
€ 99 € 149 € 249 € 599
Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet u dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...