• Delen:

Algemeen

Wij zijn een geaccrediteerd exameninstituut. Dat betekent dat onze examenleiders op door ons geselecteerde locaties het Examen Wft Basis af mogen nemen.

Het examen wordt digitaal afgenomen. Je hebt 120 minuten de tijd om de 42 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 20 vragen kennis en begrip, 20 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het diploma Wft Adviseur Basis. Met het diploma Wft Adviseur Basis toon jij je deskundig op het gebied van de basisbeginselen van de financiële dienstverlening. Met het diploma Adviseur Basis ben je gelijk in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Basis.

Extra! Schrijf je nu in voor het examen Wft Basis en ontvang gratis het studiemateriaal (pdf-bestand) ook twee vaardigheidsvideo’s met examentips. De intensieve trainingsvideo ‘Succesvol examen doen’ bevat slimme examentips en de vaardighedenvideo 'Examenvaardigheden' helpt je met een ontspannen voorbereiding.

 • Delen:

Examendata

Het Examen Wft Basis wordt op elke doordeweekse dag afgenomen. Kies de examenlocatie die bij jou in de buurt is. Je hebt keus uit 25 locaties!

Klik op Bestel Direct en je kunt locatie, datum en tijd van jouw keuze selecteren.

Wat krijg ik bij dit examen

 • Digitaal examen

  1x Examen Wft Basis
 • Studiemateriaal

  Inclusief pdf-bestand en video’s

Anderen geven deze opleiding een 8.4

Rogier Bouwman
(7) - ongeveer 42 dagen geleden
De beoordeling op het materiaal en de faciliteiten heb ik zoals boven ingevuld voldoende kenbaar kunnen maken. Wel een toevoeging: En dat is dikke complimenten voor de trainster Francis. Hieronder de mail die ik haar heb gestuurd.Beste Francis,Complimenten Dan ook nog een persoonlijke reactie van mij aan jou. Ik heb je nog geen fatsoenlijke terugkoppeling kunnen na de trainingsdagen. Ik heb de cursusdagen als zeer constructief en leerzaam ervaren. Je beschikt over een uitgebreide set competenties, didactische vaardigheden en leerstijlen. En ik denk dat we allemaal van jouw positieve mindset en humor hebben kunnen profiteren in de momenten met de complexere leerstukken. Het is ‘de kunst’ van de trainer om naar duidelijke, simpele en begrijpelijke ‘mensentaal’ te kunnen vertalen, aangepast op de groep/individu van dat moment. Mochten wij van Utility Provider nog een vervolg opleiding wft gaan volgen, zullen we zeken kijken of we weer bij een van jouw cursussen kunnen aanhaken. Tot horens Francis. En dank. Rogier Bouwman.
Kim Gokoel
(9) - ongeveer 51 dagen geleden
Een dag voor de cursus heb ik mij opgegeven, fijn dat dit kon! De trainster (Francis Westrenen) heeft in deze 3 cursusdagen het erg goed uitgelegd allemaal en kwam erg behulpzaam over. Na de cursusdagen heb ik mijn examen ingepland en was helaas gezakt, doorgegeven aan m\'n trainster en ook positieve terugkoppeling op gekregen. En vandaag uiteindelijk geslaagd!
Carmen Hunger
(9) - ongeveer 83 dagen geleden
Positief. Training was gericht op 1 doel, slagen! En dat is ook gebeurd. Goed georganiseerd op examenlocatie. Rust tijdens examen. De examinator was snel bij kandidaten die hulp nodig hadden m.b.t. apparatuur/wettenbundel waardoor een ideale examensfeer bleef bestaan.
Helma van Breugelen
(10) - ongeveer 101 dagen geleden
Ik vond alles perfect en kom zeker bij jullie terug voor e-learning. Door mijn zoon bij jullie terecht gekomen. Vandaar niet verder gekeken dus geen idee hoe elders zit. Door omscholing nieuw in deze branche. Bedankt!

Toelichting op de prijs

 • Examenvideo’s

  2 gratis vaardighedenvideo’s
 • Vrij van btw

  Dit product is vrijgesteld van btw

Welk diploma krijg ik

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het diploma Wft Adviseur Basis. Met het diploma Wft Adviseur Basis toon jij je deskundig op het gebied van de basisbeginselen van de financiële dienstverlening. Met het diploma Adviseur Basis ben je gelijk in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Basis.

Het diploma Adviseur Basis is bovendien verplicht voor andere adviseurs diploma’s. De enige uitzondering is het diploma Adviseur Zorgverzekering, hier is het diploma Adviseur Basis geen vereiste.

Lees

Hoe bereid ik mij voor op het examen

Bij Lindenhaeghe kan je op verschillende manieren studeren. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is Online College wat voor jou. Bij Online College combineer je de voordelen van thuis studeren met leerzame trainersvideo’s. Wil je gewoon met je boek op de bank? Bestel dan het geprinte studiemateriaal bij je examen.

Tip! Extra oefenen voor het Examen Wft Basis? Met onze oefenexamens verhoog je direct je slagingskans.

Lees

Voordelen op een rij

 • Examen bij jou in de buurt

  Meer dan 25 examenlocaties 
 • Flexibel inschrijven

  Inschrijven tot één dag van te voren

Alternatieve studievormen

ZelfstudieE-learningOnline CollegeKlassikaal
Digitaal studieboek (pdf)
Online leeromgeving 'Mijn Lindenhaeghe'
Handige samenvatting, inclusief kennisquiz
Trainingsvideo 'Examenvaardigheden'
Trainingsvideo 'Succesvol examen doen'
Twee cases met elk drie casuïstiekvragen
Oefenexamen met leerzame feedback
Studievragen stellen aan Opleidingsmanagement
Klassikale training met professional trainers
Vakinhoudelijke trainingsvideo's
Geprint studieboek
€ 99€ 149€ 249€ 599
BestellenBestellenBestellenBestellen
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet u dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...