Algemeen

Wij zijn een geaccrediteerd exameninstituut. Dat betekent dat onze examenleiders op door ons geselecteerde locaties het Examen Wft Basis af mogen nemen.

Het examen wordt digitaal afgenomen. Je hebt 120 minuten de tijd om de 42 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 20 vragen kennis en begrip, 20 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het diploma Wft Adviseur Basis. Met het diploma Wft Adviseur Basis toon jij je deskundig op het gebied van de basisbeginselen van de financiële dienstverlening. Met het diploma Adviseur Basis ben je gelijk in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Basis.

Extra! Schrijf je nu in voor het examen Wft Basis en ontvang gratis het studiemateriaal (pdf-bestand).

Wat krijg ik bij dit examen

 • Digitaal examen

  1x Examen Wft Basis
 • Studiemateriaal (pdf)

  Inclusief pdf-bestand studiemateriaal

Anderen geven deze opleiding een 8.4

de Weger
(8) - ongeveer 107 dagen geleden
Heel prettige ervaring, wellicht een idee om per module langs de lastige knelpunten te lopen. Ik had van tevoren een aantal aantekeningen gemaakt, waarover ik een vraag wilde stellen maar hiervoor was niet echt tijd/ruimte.
maarten DE HEER KLOOTS
(10) - ongeveer 143 dagen geleden
francis doet zoveel enthousiasme in haar presentatie dat je nooit een moment niet oplet. Verder weet zij alles uiters helder en eenvoudig uit te leggen. beste trainer die ik ooit gehad heb.
Anita Talma
(9) - ongeveer 143 dagen geleden
Francis was in één woord: Fantastisch! Een heel kordate en vriendelijke docent. Door haar manier van lesgeven hield zij ons de gehele dag werkelijk goed bij de les! Zij had een goede afwisseling theorie en oefenen en verhalen uit de praktijk én humor. Daarnaast was zij zeer respectvol, maar wel duidelijk over wat zij van ons verwachtte. Daarnaast ook buiten de les bereikbaar en via mail beantwoordde zij al onze vragen en leidde deze ook door aan de groep. TOP!
Mariska Staudenmaijer
(6) - ongeveer 179 dagen geleden
meer oefening met sommer jammer dat via e learning de samenvattingen niet kan worden uitgeprint. Heel raar dat je de oefenexamenvragen maar 1x kunt oefenen. de examentraining voorafgaand voor examen ervaar ik als positief

Toelichting op de prijs

 • Pdf studiemateriaal

  Inclusief pdf-bestand studiemateriaal
 • Vrij van btw

  Dit product is vrijgesteld van btw

Examendata

Het Examen Wft Basis wordt op elke doordeweekse dag afgenomen. Kies de examenlocatie die bij jou in de buurt is. Je hebt keus uit 25 locaties!

Klik op Bestel Direct en je kunt locatie, datum en tijd van jouw keuze selecteren.

Welk diploma krijg ik

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het diploma Wft Adviseur Basis. Met het diploma Wft Adviseur Basis toon jij je deskundig op het gebied van de basisbeginselen van de financiële dienstverlening. Met het diploma Adviseur Basis ben je gelijk in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Basis.

Het diploma Adviseur Basis is bovendien verplicht voor andere adviseurs diploma’s. De enige uitzondering is het diploma Adviseur Zorgverzekering, hier is het diploma Adviseur Basis geen vereiste.

Lees

Hoe bereid ik mij voor op het examen

Bij Lindenhaeghe kan je op verschillende manieren studeren. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is Online College wat voor jou. Bij Online College combineer je de voordelen van thuis studeren met leerzame trainersvideo’s. Wil je gewoon met je boek op de bank? Bestel dan het geprinte studiemateriaal bij je examen.

Tip! Extra oefenen voor het Examen Wft Basis? Met onze oefenexamens verhoog je direct je slagingskans.

Lees

Voordelen op een rij

 • Examen bij jou in de buurt

  Meer dan 25 examenlocaties 
 • Flexibel inschrijven

  Inschrijven tot één dag van te voren

Alternatieve studievormen

Zelfstudie E-learning Online-college Klassikaal
Digitaal studieboek (pdf)
Online leeromgeving 'Mijn Lindenhaeghe'
Handige samenvatting, inclusief kennisquiz
Trainingsvideo 'Vaardigheden'
Trainingsvideo 'Succesvol examen doen'
Oefenexamen met leerzame feedback
Vakinhoudelijke trainingsvideo's
Studievragen stellen aan vakredactie
Klassikale training met professional trainers
€ 99 € 149 € 269 € 599
Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen

De vier zekerheden

 • Beste Opleider 2015

  Al 3 jaar op rij dé nummer 1
 • Direct en persoonlijk contact

  Onze medewerkers helpen je verder
 • De beste professional trainers

  Zij zorgen ervoor dat jij bij de les blijft
 • Privacy en informatiebescherming

  Jouw gegevens zijn veilig bij ons
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet u dit zeker?
Nee
Ja