Algemeen

Wij zijn een geaccrediteerd exameninstituut. Dat betekent dat onze examenleiders op door ons geselecteerde locaties het Examen Wft Basis af mogen nemen.

Het examen wordt digitaal afgenomen. Je hebt 120 minuten de tijd om de 42 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 20 vragen kennis en begrip, 20 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het diploma Wft Adviseur Basis. Met het diploma Wft Adviseur Basis toon jij je deskundig op het gebied van de basisbeginselen van de financiële dienstverlening. Met het diploma Adviseur Basis ben je gelijk in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Basis.

Extra! Schrijf je nu in voor het examen Wft Basis en ontvang gratis het studiemateriaal (pdf-bestand).

Wat krijg ik bij dit examen

 • Digitaal examen

  1x Examen Wft Basis
 • Studiemateriaal (pdf)

  Inclusief pdf-bestand studiemateriaal

Anderen geven deze opleiding een 8.4

Janne de Leeuw
(9) - ongeveer 216 dagen geleden
Een motiverende cursus op een enthousiaste manier. Met vertrouwen het examen ingegaan door de duidelijk gegeven informatie! Manier van lesgeven was erg persoonlijk, vlot en helder. Na de tips in de cursus was er een zeer redelijke slaagkans.
Anita Talma
(9) - ongeveer 172 dagen geleden
Francis was in één woord: Fantastisch! Een heel kordate en vriendelijke docent. Door haar manier van lesgeven hield zij ons de gehele dag werkelijk goed bij de les! Zij had een goede afwisseling theorie en oefenen en verhalen uit de praktijk én humor. Daarnaast was zij zeer respectvol, maar wel duidelijk over wat zij van ons verwachtte. Daarnaast ook buiten de les bereikbaar en via mail beantwoordde zij al onze vragen en leidde deze ook door aan de groep. TOP!
E van der Snee
(8) - ongeveer 184 dagen geleden
Goede training. De belangrijkste punten werden behandeld. Fijn dat de aandacht op het rekenen lag. Jammer dat wij alleen een examentraining hebben gehad en niet de volledige WFT training. Dat had ik zelf erg prettig gevonden.
Hellen Overeem
(9) - ongeveer 175 dagen geleden
De training vond plaats op een fijne, ruime locatie. De trainer was altijd in een goed humeur, geduldig met een vleugje humor. Francis heeft kennis van zaken en weet dat goed over te brengen. De manier van presenteren, de toon van haar stem en het tempo waarin zij door de lessen ging maakte de training allesbehalve saai. Verder neemt ze genoeg tijd om vragen te beantwoorden. TOP!!

Toelichting op de prijs

 • Pdf studiemateriaal

  Inclusief pdf-bestand studiemateriaal
 • Vrij van btw

  Dit product is vrijgesteld van btw

Examendata

Het Examen Wft Basis wordt op elke doordeweekse dag afgenomen. Kies de examenlocatie die bij jou in de buurt is. Je hebt keus uit 25 locaties!

Klik op Bestel Direct en je kunt locatie, datum en tijd van jouw keuze selecteren.

Welk diploma krijg ik

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het diploma Wft Adviseur Basis. Met het diploma Wft Adviseur Basis toon jij je deskundig op het gebied van de basisbeginselen van de financiële dienstverlening. Met het diploma Adviseur Basis ben je gelijk in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Basis.

Het diploma Adviseur Basis is bovendien verplicht voor andere adviseurs diploma’s. De enige uitzondering is het diploma Adviseur Zorgverzekering, hier is het diploma Adviseur Basis geen vereiste.

Lees

Hoe bereid ik mij voor op het examen

Bij Lindenhaeghe kan je op verschillende manieren studeren. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is Online College wat voor jou. Bij Online College combineer je de voordelen van thuis studeren met leerzame trainersvideo’s. Wil je gewoon met je boek op de bank? Bestel dan het geprinte studiemateriaal bij je examen.

Tip! Extra oefenen voor het Examen Wft Basis? Met onze oefenexamens verhoog je direct je slagingskans.

Lees

Voordelen op een rij

 • Examen bij jou in de buurt

  Meer dan 25 examenlocaties 
 • Flexibel inschrijven

  Inschrijven tot één dag van te voren

Alternatieve studievormen

Zelfstudie E-learning Online-college Klassikaal
Digitaal studieboek (pdf)
Online leeromgeving 'Mijn Lindenhaeghe'
Handige samenvatting, inclusief kennisquiz
Trainingsvideo 'Vaardigheden'
Trainingsvideo 'Succesvol examen doen'
Oefenexamen met leerzame feedback
Vakinhoudelijke trainingsvideo's
Studievragen stellen aan vakredactie
Klassikale training met professional trainers
€ 99 € 149 € 269 € 599
Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen

De vier zekerheden

 • Beste Opleider 2015

  Al 3 jaar op rij dé nummer 1
 • Direct en persoonlijk contact

  Onze medewerkers helpen je verder
 • De beste professional trainers

  Zij zorgen ervoor dat jij bij de les blijft
 • Privacy en informatiebescherming

  Jouw gegevens zijn veilig bij ons
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet u dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten