• Delen:

Algemeen

Wij zijn een geaccrediteerd exameninstituut. Dat betekent dat onze examenleiders op door ons geselecteerde locaties het Examen Wft Basis af mogen nemen.

Het examen wordt digitaal afgenomen. Je hebt 120 minuten de tijd om de 42 vragen te beantwoorden. De vragen zijn onderverdeeld in: 20 vragen kennis en begrip, 20 vragen vaardigheden en competenties en 2 vragen professioneel gedrag. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het diploma Wft Adviseur Basis. Met het diploma Wft Adviseur Basis toon jij je deskundig op het gebied van de basisbeginselen van de financiële dienstverlening. Met het diploma Adviseur Basis ben je gelijk in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Basis.

Extra! Schrijf je nu in voor het examen Wft Basis en ontvang gratis het studiemateriaal (pdf-bestand) ook twee vaardigheidsvideo’s met examentips. De intensieve trainingsvideo ‘Succesvol examen doen’ bevat slimme examentips en de vaardighedenvideo 'Examenvaardigheden' helpt je met een ontspannen voorbereiding.

 • Delen:

Examendata

Het Examen Wft Basis wordt op elke doordeweekse dag afgenomen. Kies de examenlocatie die bij jou in de buurt is. Je hebt keus uit 25 locaties!

Klik op Bestel Direct en je kunt locatie, datum en tijd van jouw keuze selecteren.

Wat krijg ik bij dit examen

 • Digitaal examen

  1x Examen Wft Basis
 • Studiemateriaal

  Inclusief pdf-bestand en video’s

Anderen geven deze opleiding een 8.4

Geraldine Knoop - Feitsema
(9) - ongeveer 14 dagen geleden
De bereikbaarheid bij WTC in Utrecht vind ik een drama, ik vind het relaxed als je met een examen in ieder geval voor de deur kan parkeren. Vanaf de P+R is het een kwartier lopen en geen tien minuten, dat moeten jullie wèl even aanpassen in de informatiemail hierover. Dan kunnen leerlingen dat in hun planning meenemen.\r\nComplimenten ook aan Rene Bins, hij gaf ons een hele leuke, boeiende, waardevolle examentraining. Daar miste ik wèl een aantal sheets van de presentatie op ppaier voor onszelf, zodat je daar tijdens de training lekker op mee kan schrijven. En dan bedoel ik natuurlijk niet de oefenvragen, maar wèl de evalauatie van allerlei vragen, dan is het fijn om mee te schrijven. Nu krijg je die handout pas achteraf als download, maar volgens mij deden de meeste leerlingen dezelfde middag nog examen en dan heb je daar dus niks meer aan....
Lars Vermeer
(8) - ongeveer 45 dagen geleden
Uitstekende training gehad van de heer Bär. Het examen is zeer goed te doen dankij zijn tips.Daarnaast is het examen rustig verlopen op een prima locatie met goede faciliteiten. AL met al ben ik zeer tevreden.
Amal Oulad - Eddib
(9) - ongeveer 58 dagen geleden
Door de cursus mijn Wft kunnen behalen alle informatie was ook goed geregeld. Inhoud klopte met het examen duidelijke uitleg gehad de dame die ons les gaf ook erg kundig
Rein Soest
(8) - ongeveer 110 dagen geleden
Over het algemeen zeer tevreden. De organisatie zit degelijk in elkaar. Er ligt een sterke focus om je klaar te stomen om het examen te halen. De examenlocatie in Veenendaal is moeilijk te vinden. Verder was het ook hier prima verzorgd. Bedankt!

Toelichting op de prijs

 • Examenvideo’s

  2 gratis vaardighedenvideo’s
 • Vrij van btw

  Dit product is vrijgesteld van btw

Welk diploma krijg ik

Slaag je voor het Examen Wft Basis, dan ontvang je het diploma Wft Adviseur Basis. Met het diploma Wft Adviseur Basis toon jij je deskundig op het gebied van de basisbeginselen van de financiële dienstverlening. Met het diploma Adviseur Basis ben je gelijk in het bezit van de beroepskwalificatie Adviseur Basis.

Het diploma Adviseur Basis is bovendien verplicht voor andere adviseurs diploma’s. De enige uitzondering is het diploma Adviseur Zorgverzekering, hier is het diploma Adviseur Basis geen vereiste.

Lees

Hoe bereid ik mij voor op het examen

Bij Lindenhaeghe kan je op verschillende manieren studeren. Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is Online College wat voor jou. Bij Online College combineer je de voordelen van thuis studeren met leerzame trainersvideo’s. Wil je gewoon met je boek op de bank? Bestel dan het geprinte studiemateriaal bij je examen.

Tip! Extra oefenen voor het Examen Wft Basis? Met onze oefenexamens verhoog je direct je slagingskans.

Lees

Voordelen op een rij

 • Examen bij jou in de buurt

  Meer dan 25 examenlocaties 
 • Flexibel inschrijven

  Inschrijven tot één dag van te voren

Alternatieve studievormen

ExamensZelfstudieE-learningOnline CollegeKlassikaal
Online leeromgeving 'Mijn Lindenhaeghe'
Digitaal studieboek (pdf)
Geprint studiemateriaal
Trainingsvideo 'Examenvaardigheden'
Trainingsvideo 'Succesvol examen doen'
Adaptief leren in de vorm van Slim Leren
Handige samenvatting, inclusief kennisquiz
Twee cases met elk drie casuïstiekvragen
Oefenexamen met leerzame feedback
Studievragen stellen aan Opleidingsmanagement
Vakinhoudelijke trainingsvideo's
Klassikale training met professional trainers
€ 159€ 99€ 149€ 249€ 599
BestellenBestellenBestellenBestellenBestellen
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...