Nieuwe PE-periode gestart op 1-4-2017

De PE Plus-periode 2014 -2016 is geëindigd op 31-12-2016. 

De nieuwe PE-periode start op 1-4-2017. Binnenkort starten wij met het inplannen van opleidingen en examens PE 2017. Je hebt tot 01-04-2019 de tijd om je PE-verplichting te voldoen. Neem meer informatie contact met ons op.

Eigen exameninstituut

Lindenhaeghe is door het ministerie van Financiën officieel erkend als Exameninstituut. Dat betekent dat onze examenleiders op door ons geselecteerde locaties o.a. Wft en PE examens mogen afnemen. Bij ons kun je op elke doordeweekse dag examen doen.

Alle examens zijn met zorg afgestemd op de wettelijke eind- en toetstermen. Je boekt de examens snel en gemakkelijk online. 

Examens boeken voor meerdere medewerkers of een examen voor een groep op locatie? Vraag onze afdeling Maatwerk naar de mogelijkheden.

Lees

Locaties

Met meer dan 25 examenlocaties staan wij voorop wanneer het gaat om examen-in-jouw regio. Bij ons doe je examen van Maastricht tot Groningen. Alleen al in de provincie Utrecht kan je kiezen uit drie examenlocaties. Onze locaties zijn altijd centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken. Bij ons doe jij rustig examen op een prettige plek.

#trotsmetLindenhaeghe

Naast je werk óók nog studeren? Dat is een aanslag op je (vrije) tijd én je geduld! Wanneer je dan je diploma hebt behaalt, dan mag je daar trots op zijn. En die trots? Die deel je wat ons betreft met je branchegenoten.

Hoe? Heel simpel. En nog leuk ook, want misschien win jij wel een Pluim met jouw foto!

1.         Maak een selfie met je diploma, PE Plus-certificaat of DUO-uitslagmail (ter vervanging van het PE Plus-certificaat)

2.         Mail je foto(‘s) naar marketing@lindenhaeghe.nl of deel jouw trots via Facebook of Twitter #trotsmetlindenhaeghe

3.         Houd onze nieuwsbrief in de gaten, elke maand presenteren wij een nieuwe winnaar.

Lees

Reglementen

Ons examenbedrijf is geaccrediteerd door het ministerie van Financiën. Al onze Wft Examens, PE Examens worden via een Centrale Examenbank afgenomen. Dit gebeurt veelal digitaal, onder supervisie van onze examenleiders.

De examenbank wordt inhoudelijk beheerd door College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD). De technische uitvoering zoals de verzending van de diploma’s, is in handen van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

Alle exameninstituten dienen te beschikken over een examenreglement. Ons examenreglement vind je hier.

Heb je vragen over het reglement of over Lindenhaeghe als exameninstituut? Neem dan contact met ons op.

Lees
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...