030 – 693 23 48

Examen Erkend CDD Analist

Aan de slag als Erkend CDD Analist met een officiële titel

Boek jouw examen

Header man stoel hip
Erkend

Examen Erkend CDD Analist

Met dit Erkend Examen toon jij aan dat je beschikt over de benodigde kennis om werkzaam te zijn als CDD-analist.

Als CDD-analist ben je op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving, begrijp je witwassen, terrorisme financiering, corruptie en sanctie, ken je de verschillende stappen die ondernomen moeten worden binnen het cliëntenonderzoek en kan je risicovolle situaties herkennen op basis van professional judgement.

CDD-analist
Het Examen Erkend Customer Due Diligence biedt je de mogelijkheid om aan te tonen dat je beschikt over de benodigde kennis om werkzaam te zijn als CDD-analist. Slaag je voor het examen dan ontvang je het ICP Certificaat CDD Erkend Analist.

Erkend Examen Customer Due Diligence
Je kunt kiezen waar je Erkend Examen doet: via Erkend kun je op meerdere locaties terecht. Het examen wordt online afgenomen.

Je hebt 60 minuten de tijd om 30 vragen te beantwoorden. Het examen bestaat uit kennis- en casuïstiekvragen.

Proctor Examens via Erkend
Het Examen Erkend CDD Analist wordt afgenomen door Erkend. Je wordt daarom voor de boeking ook doorverwezen naar Erkend. Via Erkend plan je het Examen in.
Je kunt (online) examend oen op verschillende locaties.

Opleiding + examen
Dit examen sluit aan bij de E-learning Customer Due Diligence, en biedt een goede voorbereiding voor iedereen die werkzaam is binnen het CDD-domein. Voor een optimaal resultaat, combineer dan deze E-learning met de praktijkmodule CDD die de opleiding compleet maakt.

Of schrijf je in voor de Opleiding CDD Professional dan maken e-learning, praktijkdagen én examen onderdeel uit van het pakket.

Boek nu jouw Erkend Examen

Lindenhaeghe heeft de beste trainers voor jouw CDD analist opleiding
Lindenhaeghe heeft de beste trainers voor jouw CDD analist opleiding CDD opleidingen
Kwaliteitskeurmerk

Over Erkend Examens

Erkend is hét kwaliteitskeurmerk voor professionals in verschillende branches en beroepen. Wanneer je slaagt voor een Erkend Examen, kun je middels een diploma aantonen dat je Erkend bent. Inschrijving in ons kwaliteitsregister is onderdeel van de Erkend-procedure.

Examinering bij Erkend is onafhankelijk en objectief. Erkend streeft naar blijvende kwaliteit: door middel van hercertificering blijft een Erkend-inschrijving zijn waarde behouden. Een Erkend diploma is diploma dat staat.

Partner stelt zich voor

International Compliance Partners

International Compliance Partners:

"International Compliance Partners staat voor kennis en expertise binnen het domein van CDD. Wij helpen organisaties bij de richting en inrichting van haar CDD vraagstukken en tevens bij de kwalitatieve uitvoering ervan. We zetten graag een nieuwe norm. Onze Academy draagt bij aan deze positionering en helpt u om de kennis van uw professionals verder te vergroten en doorlopend actueel te zijn!

Wij prikkelen, stimuleren en dagen de deelnemers uit het beste uit zichzelf te halen. Door onder andere gebruik te maken van actuele casuïstiek, verschillende werkvormen en een participatieve aanpak lukt het ons om zowel kwalitatief hoogwaardige maatwerk- en standaardopleidingen aan te bieden.

Wij geloven namelijk dat een continue kwalitatieve mix van e-learning, classroom training en coaching on-the-job leidt tot het beste resultaat."

Voorbereiden op het Erkend Examen CDD Analist?