030 – 693 23 48

Examen CDD

Het Examen Customer Due Diligence doen vanuit je woonkamer? Met de Online Proctor Examens van Lindenhaeghe is het mogelijk: jij doet examen waar en wanneer het jou uitkomt. Dat is makkelijk!

 • Online examen
 • Kies je eigen examenmoment
 • i.s.m. experts van International Compliance Partners
Delen:
Algemeen

Examen CDD

Examen doen was nog nooit zo makkelijk!

Als CDD-analist ben je op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving, begrijp je witwassen, terrorisme financiering, corruptie en sanctie, ken je de verschillende stappen die ondernomen moeten worden binnen het cliëntenonderzoek en kan je risicovolle situaties herkennen op basis van professional judgement.

CDD-analist
Het Examen Customer Due Diligence biedt je de mogelijkheid om aan te tonen dat je beschikt over de benodigde kennis om werkzaam te zijn als CDD-analist. Slaag je voor het examen dan ontvang je het ICP Lindenhaeghe certificaat CDD.

Examen Customer Due Diligence
Je kunt kiezen waar je examen doet: op een externe locatie of bij jou thuis. Met Online Proctor Examens van Lindenhaeghe doe jij namelijk examen in je eigen omgeving. Een unieke ervaring waarbij gemak de mens dient.

Je hebt 60 minuten de tijd om 30 vragen te beantwoorden. Het examen bestaat uit kennis- en casuïstiekvragen. Meer over Proctor Examens lees je hieronder.

Met Proctor Examen doe jij online examen in een beveiligde omgeving vanuit je eigen locatie. Bijvoorbeeld je woonkamer. Tijdens het examen vindt er toezicht plaats.

Proctor Examen maakt hiervoor gebruik van de volgende tools.

 • Computer of laptop met webcam, internet en eventueel een tweede device met camera (om de examenplek zichtbaar te maken voor de toezichthouders)
 • Het volledige computerscherm wordt via schermdelen gedurende de examensessie aan de toezichthouders zichtbaar gemaakt.
 • Het geluid is gedurende de examensessie voor de toezichthouder hoorbaar.
 • De volledige examensessie wordt opgenomen (geluid en beeld) en kan door de toezichthouder worden teruggekeken.


Meer informatie over deze bijzondere manier van examineren vind je op onze speciale Online Examen-pagina.

Je kunt een thuisexamen boeken door bij locatie ‘Online Thuisexamen’ te kiezen. Het examen plan je daarna zelf in; het wordt online en op afstand afgenomen middels Proctor Examen.

Let op!
De annuleringstermijn van een Online Thuisexamen is 8 dagen van tevoren.

Opleiding + examen
Dit examen sluit aan bij de E-learning Customer Due Diligence, en biedt een goede voorbereiding voor iedereen die werkzaam is binnen het CDD-domein. Voor een optimaal resultaat, combineer dan deze E-learning met de praktijkmodule CDD die de opleiding compleet maakt.

Of schrijf je in voor de Opleiding CDD Professional dan maken e-learning, praktijkdagen én examen onderdeel uit van het pakket.

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Inclusief examen
  De prijs is inclusief 1 examen
Partner stelt zich voor

International Compliance Partners

International Compliance Partners:

"International Compliance Partners staat voor kennis en expertise binnen het domein van CDD. Wij helpen organisaties bij de richting en inrichting van haar CDD vraagstukken en tevens bij de kwalitatieve uitvoering ervan. We zetten graag een nieuwe norm. Onze Academy draagt bij aan deze positionering en helpt u om de kennis van uw professionals verder te vergroten en doorlopend actueel te zijn!

Wij prikkelen, stimuleren en dagen de deelnemers uit het beste uit zichzelf te halen. Door onder andere gebruik te maken van actuele casuïstiek, verschillende werkvormen en een participatieve aanpak lukt het ons om zowel kwalitatief hoogwaardige maatwerk- en standaardopleidingen aan te bieden.

Wij geloven namelijk dat een continue kwalitatieve mix van e-learning, classroom training en coaching on-the-job leidt tot het beste resultaat."

Anderen bekeken ook