030 – 693 23 48

Examen CDD

Het Examen Customer Due Diligence toetst de kennis uit de E-learning Customer Due Diligence. Met dit examen toon jij aan dat je beschikt over de benodigde kennis om werkzaam te zijn als CDD-analist.

  • Digitaal examen
  • Certificaat
  • i.s.m. experts van International Compliance Partners
Delen:

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Inclusief examen
    De prijs is inclusief 1 examen
Partner stelt zich voor

International Compliance Partners

International Compliance Partners:

"International Compliance Partners staat voor kennis en expertise binnen het domein van CDD. Wij helpen organisaties bij de richting en inrichting van haar CDD vraagstukken en tevens bij de kwalitatieve uitvoering ervan. We zetten graag een nieuwe norm. Onze Academy draagt bij aan deze positionering en helpt u om de kennis van uw professionals verder te vergroten en doorlopend actueel te zijn!

Wij prikkelen, stimuleren en dagen de deelnemers uit het beste uit zichzelf te halen. Door onder andere gebruik te maken van actuele casuïstiek, verschillende werkvormen en een participatieve aanpak lukt het ons om zowel kwalitatief hoogwaardige maatwerk- en standaardopleidingen aan te bieden.

Wij geloven namelijk dat een continue kwalitatieve mix van e-learning, classroom training en coaching on-the-job leidt tot het beste resultaat."

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen

Start wanneer jij wilt op een centraal gelegen locatie in Nederland

Item startdatum1

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?