Examen CCP - Module 2 Basisvaardigheden

Boek eenvoudig online jouw Examen CCP – Module 2 Basisvaardigheden en behaal jouw beroepskwalificatie!

  • Kies je eigen examenmoment
  • Digitaal examen
  • Keuze uit meerdere examenlocaties
Delen:
Over het examen

Examen CCP - Module 2 Basisvaardigheden

Het Examen CCP – Module 2 Basisvaardigheden toetst de kennis uit de E-Learning Certified Credit Practioner® (CCP). Heb jij de E-Learning CCP afgerond? Dan kun je je inschrijven voor het Examen CCP – Module 2 Basisvaardigheden.

De inhoud van het examen
In het Examen CCP – Module 2 Basisvaardigheden wordt de kennis en theorie uit Module 2 van de E-learning Certified Credit Practioner® (CCP) getoetst. In deze module wordt ruime aandacht besteed aan het ontwikkelen van vaardigheden voor alle voorkomende werkzaamheden in debiteurenbeheer. Denk hierbij aan debiteurenbeleid, telefonisch incasseren, kredietacceptatie en gerechtelijke invordering. Ook wordt er in deze module aandacht besteed aan de verschillende vormen van rapportage die nodig zijn om de eigen vorderingen in kaart te kunnen brengen en het management op de hoogte te houden van de behaalde resultaten.

Slagen voor het examen
Zodra je het examen met een voldoende hebt afgerond, ontvang je per post een certificaat. Je bent geslaagd voor het examen wanneer je meer dan 55% goed hebt. Een CPION-certificaat kan aangevraagd worden via VVCM zodra de E-Learning Certified Credit Practioner® (CCP), Examen Module 1 en Examen Module 2 zijn voltooid. Dit is niet bij de prijs inbegrepen.

Wat je verder nog moet weten over dit examen
Het Examen CCP – Module 2 Basisvaardigheden bestaat uit verschillende soorten vragen. Denk hierbij aan multiple-choice vragen, rekenopgaven en een sleepvraag. Voor het afronden van het examen heb je 180 minuten de tijd en dien je 55% goed te beantwoorden. Bekijk het examenreglement voor meer informatie over het examen CCP.

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Inclusief examen
    De prijs is inclusief 1 examen

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?