Leerlijn Estate Planner

Lees alles over Estate Planner worden en bekijk onze opleidingen

Header375x375 vrouwinstoel

Trainingen Estate Planner

Wat doet een Estate Planner?

Ben jij Financieel Adviseur, Hypotheekadviseur, Echtscheidingsadviseur, Financieel Planner of Fiscalist (particulier gericht) en wil jij jezelf onderscheiden als specialist in advisering over vermogensverschuiving bij leven en/of overlijden? Dan is de Opleiding Estate Planner echt iets voor jou.

Wat doet een Estate Planner?
Als Estate Planner geef jij je klant inzicht in de financiële positie en inzicht in de mogelijkheden van het vermogen vóór en ná het overlijden. Met deze specialisatie behoor jij tot een selecte groep adviseurs die weet dat dit onderwerp steeds belangrijker wordt in de advisering. De zesdaagse Opleiding Estate Planner behandelt theorie en praktijk en is gericht op estate planning voor particulieren. Je leert de vermogenssituatie van je klant beoordelen vanuit civiel rechterlijk (juridisch) en fiscaal perspectief. Benieuwd welke thema's er aan bod komen? Bekijk de infographic!

Estate Planner worden?
Wil jij graag Estate Planner worden? En ben je benieuwd welke stappen jij daarvoor moet ondernemen? Lees het op onze speciale pagina Hoe word ik Estate Planner.


Over onze trainers
Onze professional trainers zijn echte specialisten op het gebied van vermogensplanning. Hun doel: jou zo goed mogelijk voorbereiden op de praktijk. Ze maken hiervoor gebruik van hun eigen praktijkkennis en de ervaring die ze hebben met estate planning. Met het studiemateriaal als basis nemen ze je mee langs wet en regelgeving en de actualiteiten. Na afloop van deze opleiding beschik je niet alleen over een gedegen theoretische basis, maar ook over praktische kennis en vaardigheden.

'Als Estate Planner zorg je ervoor dat je klant financiële rust heeft bij het overlijden van zijn of haar partner'
Leo Brunt FFP, professioneel trainer en Register Estate Planner

Studiemateriaal
Het studiemateriaal is speciaal voor deze Opleiding Estate Planner ontwikkeld. Het digitale studiemateriaal ontvang je in de vorm van een pdf. De pdf kun je zowel op een laptop als een tablet openen. Zo heb je het studiemateriaal altijd bij de hand. Naast het studiemateriaal ontvang je op de eerste lesdag de Wetteksten Financiële Dienstverleners.

Leo Brunt
Leo Brunt Trainer