030 – 693 23 48

Effectief Communiceren

 • Bilthoven
 • vanaf 08 juli 2020

Ontdek hoe jij de kracht van communicatie kunt inzetten.

 • Ervaren trainers
 • Leer van medestudenten
 • Persoonlijke begeleiding
Delen:

Wat leer je tijdens de Training Effectief Communiceren?

De training Effectief Communiceren is uitermate geschikt voor elke professional die prettiger en efficiënter wil omgaan met klanten en collega’s. Meld je aan en haal meer uit jouw communicatie!

De hele dag door ben je druk bezig met communiceren. Via gesprekken, social media, maar ook via bodylanguage. Maar bereik je via jouw communicatie ook wat je wilt? Na de training Effectief Communiceren zeker wel! Tijdens onze 3-daagse training verander je in een communicatiepro. Dat begint bij de basis. Door actief luisteren, goed waarnemen en juist interpreteren. Vervolgens komt ook de non-verbale communicatie aan bod. Minstens zo belangrijk bij effectief communiceren. Na de training beschik je over een breed palet aan gespreksvaardigheden en communiceer je kraakhelder en to the point.


Future skills

Communiceren is één van de belangrijkste future skills. In een tijd waarin verschillende manieren van communicatie gebruikt worden, is het van belang dat je weet wélk middel passend is voor welke situatie, dat je goed om kunt gaan met verschillende situaties en relaties, doelgericht boodschappen over kunt brengen en begrijpen en hierin gebruik weet te maken van de mogelijkheden die ICT en technologie bieden.

Jouw persoonlijke leerdoelen

De training start met een online intake. Hierin formuleer je jouw persoonlijke leerdoelen. Met deze doelen gaan we aan de slag tijdens de training Effectief Communiceren. Maar dat niet alleen. Voor het beste resultaat log je in op onze online omgeving ‘mijn Lindenhaeghe’. Hierop zet onze ervaren gedragstrainer (praktijk) opdrachten klaar. Zo pas je de stof uit de training toe op situaties uit je eigen leven. Met diverse trainingsmethoden weet elke trainer het beste in je naar voren te halen. Het aantal deelnemers per groep wordt altijd beperkt tot een minimum. Je krijgt dus altijd de aandacht die nodig is!

Helemaal fijn. Tot een maand na de laatste trainingsdag staat onze expert voor je klaar. Bijvoorbeeld om praktijksituaties met hem of haar door te nemen.

Hanneke Janzen
Hanneke Janzen Trainer

Toelichting op de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Coaching na afloop

Tot vier weken na de training kun je vragen stellen aan jouw trainer

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen?

Start wanneer jij wilt op centraal gelegen locaties in Nederland

Item startdatum2

Klaar om te bestellen?

Anderen bekeken ook