030 – 693 23 48

Leerlijn Financieel Echtscheidings-adviseur

Modulaire opbouw
Header milenial man

Welke modules zijn er binnen (R)FEA?

Als Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier begeleid je op een zorgvuldige en deskundige wijze klanten tijdens het echtscheidingsproces. Jij bent hun adviseur in een roerige en onzekere periode van hun leven. Met gedegen juridische en fiscale adviezen in o.a. het Echtscheidingsplan, help je jouw cliënten om er samen uit te komen.

Er valt iets te kiezen
Mensen scheiden om verschillende redenen. Logisch dus dat de hulpvraag per scheidend koppel verschilt. De één zoekt een financieel vertrouwenspersoon, de ander wil een gesprekspartner voor advocaat en notaris. De modulaire opbouw van de Opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) sluit aan bij deze verschillende rollen. Overweeg jij jouw adviespraktijk uit te breiden met financieel echtscheidingsadvies, dan heb je de keuze uit vier verschillende modules.

1 - Echtscheidingsadviseur Compleet

Alle modules ineen + examentraining. In twaalf dagen gereed voor het Registerexamen Financieel Echtscheidingsadviseur Particulieren (RFEA).

2 - Echtscheidingsadviseur Theorie

Het theoretisch gedeelte van de opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur Particulieren. In zes dagen klaar voor het Lindenhaeghe Theorie-examen Financieel Echtscheidingsadviseur Particulieren FEA.

3 - Echtscheidingsadviseur Vaardigheden

Driedaagse communicatietraining Vaardigheid RFEA in voorbereiding op het mondeling Registerexamen Financieel Echtscheidingsadviseur Particulieren.

4 - Echtscheidingsadviseur Examentraining

Ga jij binnenkort op voor het registerexamen Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier of voor het Lindenhaeghe Theorie-examen FEA? Dan helpt deze examentraining jou de puntjes op de i te zetten.

5 - Lindenhaeghe Theorie-examen Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier

Dit examen geeft je de mogelijkheid om aan te tonen dat je beschikt over de benodigde kennis om werkzaam te zijn als financieel echtscheidingsadviseur voor particulieren.

LET OP!
Het Theorie-examen FEA is tijdelijke niet boekbaar. Dit heeft te maken met een mogelijk aanpassing binnen het FEA-aanbod.

Anouk Hengeveld
Anouk Hengeveld