030 – 693 23 48

E-learning Woningbehoud met NHG

Na het volgen van deze e-learning ben jij als financieel adviseur, acceptant of medewerker bij een kredietverstrekker of servicer helemaal op de hoogte van de mogelijkheden die de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) biedt op het gebied van woningbehoud.

In 2021 15% korting!

 • Online college
 • 3 SEH-punten cat. B
 • Met vakinhoudelijke video’s
Delen:
Algemeen

E-learning Woningbehoud met NHG

Over de e-learning

Het gaat goed met de woningmarkt, veel klanten kloppen bij hun adviseur aan voor het sluiten van een passende hypotheek. Er zijn daarnaast klanten die hun hypotheeklasten niet meer kunnen dragen en om advies vragen. Ook voor hen wil en kun je het verschil maken. Verkoop is namelijk lang niet altijd de enige optie. Bovendien leert de ervaring dat mensen graag in hun woning willen blijven wonen. Juist als het even tegenzit, is het eigen huis voor veel mensen een veilige haven. Geldverstrekkers en Nationale Hypotheek Garantie hebben middelen om woningbehoud mogelijk te maken. Wat zijn die mogelijkheden? En wat kun je hierin betekenen? Deze vragen staan centraal in deze interactieve e-learning die NHG heeft ontwikkeld in samenwerking met Opleidingsinstituut Lindenhaeghe.


Wat levert deze training/opleiding mij op?
Deze e-learning heeft een interactief karakter. Vakinhoudelijke video’s (Online College) worden afgewisseld met theorie en oefenvragen. Na het doorlopen van alle onderdelen volgt een onderdeel met afsluitende casuïstiek. De Online Colleges duren in totaal ongeveer 45 minuten. Deze e-learning heeft de volgende leerdoelen:

 • Je begrijpt de impact van het beheerproces voor de klant en jouw rol daarbij
 • Je kent de beheercriteria
 • Je past de processtappen toe in een beheersituatie
 • Je berekent de mogelijkheden voor je klant aan de hand van de beheertoets
 • Je legt de mogelijkheden in beheersituaties uit aan de klant
 • Je hebt inzicht in de rol van NHG


De inhoud van de opleiding/training

 • De mogelijkheden voor klanten in beheersituaties als gevolg van een life event (relatiebeëindiging, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid)
 • Welke rol je daarbij als medewerker Beheer of hypotheekadviseur kunt vervullen
 • Hoe je de beheercriteria succesvol toepast
 • Hoe je optimaal kunt samenwerken met de betrokken partijen


Wat je verder nog moet weten over deze opleiding
Deze training is geaccrediteerd door Stichting Erkend Hypotheekadviseur/Financieel Adviseur en levert drie PE SEH-punten (cat. B.) op. Heb jij in 2019 de E-learning Woningbehoud met NHG al gevolgd, kies dan voor PE SEH 2020 één van onze andere trainingen. In de brochure op deze pagina vind je meer informatie over alle opleidingen en trainingen.

Lindenhaeghe en NHG wisselen onderling NAW-gegevens uit. Dit gebeurt om de inschrijvingen te monitoren en de kwaliteit van de opleidingen te verbeteren. De gegevens worden conform de wet AVG voor geen ander doel gebruikt dan opgegeven en niet langer bewaard dan noodzakelijk.

Let op!
De Stichting Erkend Financieel Adviseur heeft laten weten dat adviseurs tot 31-3-2021 de tijd hebben om aan hun PE SEH-verplichting voor 2020 te voldoen. Je kunt dus tot en met maart 2021 jouw PE SEH-punten voor 2020 halen. Reserveer wel alvast jouw plek want vol = vol (ook bij de Virtual Classrooms).

15% korting in 2021
Gebruik de code 27HD-PGF1 in het bestelproces om de korting te krijgen. Let op! Je vult de code pas helemaal aan het einde van het bestelproces in; bij de betaalgegevens.

De beste trainers
De beste trainers

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
Permanente Educatie (PE)

PE

Alle Erkend adviseurs volgen jaarlijks Permanente Educatie (PE) waardoor hun kennis up-to-date blijft. Sinds 1 januari 2018 kan een Erkend adviseur de jaarlijkse 12 punten op geheel eigen wijze invullen. In de brochure op deze pagina lees je daar meer over.

Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Trainer Rob Bär ondersteunt je online.
Bovenwettelijke opleiding

Ga voor een toppositie met deze opleiding

Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Online College

Vakinhoudelijke kennisvideo's

Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?