030 – 693 23 48

Vaardigheden Adviseur Duurzaam Wonen

 • Bilthoven
 • vanaf 18 maart 2021

Deze vaardighedentraining is een vervolg op de E-learning Adviseur Duurzaam Wonen. Samen dragen de trainingen bij aan een betere leefomgeving: verduurzaming wordt een vast onderdeel van het (hypotheek)adviesgesprek.

In 2021 15% korting!

 • Praktische training
 • Steun het initiatief Duurzaam Wonen
 • 3 SEH-punten cat. B
Delen:
Algemeen

Over de Vaardighedentraining Adviseur Duurzaam Wonen

Van Kennis naar Kunde

Tijdens deze vaardighedentraining maak je kennis met gesprekstechnieken die helpen om weerstanden rond duurzaamheid positief om te buigen en op een natuurlijke wijze in je adviestraject op te nemen. Tevens leer je de opgedane theoretische/technische kennis inzake duurzaamheid toe te passen in de (hypotheek)adviespraktijk.

Vervolg op de E-learning
Heb jij de E-learning Adviseur Duurzaam Wonen gevolgd? Dan is deze vaardighedentraining de volgende stap voor jou. Als Adviseur Duurzaam Wonen met de juiste kennis én de relevante adviesskills, zet jij in op een hoogwaardig en compleet hypotheekadvies. Jouw klant krijg niet alleen een goed maar ook een duurzaam advies.

De inhoud van de training

1. Feiten en cijfers inzake duurzaamheid

2. Inzicht in eigen geloof inzake duurzaamheid

3. Weerstanden (eigen en van de klant)

4. Ombuigen van de weerstanden.

5. Gesprekstechnieken en toepassen hiervan

6. Duurzame Digitale hulpmiddelen

Wat lever deze training op?
Als Adviseur Duurzaam Wonen toon jij meerwaarde als duurzaamheidsexpert. Je weet duurzaamheid op een natuurlijke wijze ter sprake te brengen tijdens het (hypotheek)adviesgesprek. Daarnaast is deze training interessant omdat je kennismaakt met verschillende gesprekstechnieken. Met deze training geef jij jouw vaardigheden een échte boost.

Over het initiatief Duurzaam Wonen
Eind vorig jaar heeft een aantal grote financiële partijen het initiatief genomen om het belang van verduurzaming van de eigen woning beter bij de consument onder de aandacht te brengen. Deze initiatiefnemers, verenigd in het Sectorcollectief Verduurzamen, willen een versnelling tot stand brengen door verduurzaming en energiebesparing een integraal onderdeel te laten zijn van het hypotheekadvies. Op deze manier wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het bereiken van de doelstellingen van ‘Parijs’.

Wat je verder moet weten over deze training
De training duurt 1 dagdeel. Er is geen afsluitend examen. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname. De training levert 3 SEH-punten cat. B op.

Let op!
De Stichting Erkend Financieel Adviseur heeft laten weten dat adviseurs tot 31-3-2021 de tijd hebben om aan hun PE SEH-verplichting voor 2020 te voldoen. Je kunt dus tot en met maart 2021 jouw PE SEH-punten voor 2020 halen. Reserveer wel alvast jouw plek want vol = vol (ook bij de Virtual Classrooms).

15% korting in 2021
Gebruik de code 27HD-PGF1 in het bestelproces om de korting te krijgen. Let op! Je vult de code pas helemaal aan het einde van het bestelproces in; bij de betaalgegevens.

De beste trainers
De beste trainers

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Interactie met vakgenoten

Breid je netwerk uit tijdens de training

Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

PE-punten

Jouw PE-punten zijn weer binnen!

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?