030 – 693 23 48

Virtual Classroom Praktijkmodule CDD Professional

In deze Virtual Classroom ga je op interactieve wijze aan de slag met actuele en uitdagende casuïstiek uit de CDD-praktijk

 • Virtual Classroom
 • Actuele en uitdagende casuïstiek
 • Ontwikkeld door experts van International Compliance Partners
Delen:
Algemeen

Virtual Classroom Praktijkmodule CDD Professional

Over de opleiding

De Virtual Classroom Praktijkmodule CDD Professional sluit aan bij de E-learning CDD Professional en leert je hoe je professional judgement ontwikkelt en toepast aan de hand van actuele en uitdagende casuïstiek.

Op interactieve wijze ga je aan de slag met casussen die aansluiten bij de behandelde theorie in de e-learning. In deze module komen onder ander de UBO, PEP en organisatiestructuren aan bod. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen aan de ervaren trainer.


Wat is CDD
Customer Due Diligence, ook bekend als KYC (Know Your Customer), is een onmisbaar onderdeel van een integere bedrijfsvoering. Om te voorkomen dat financiële instellingen worden misbruikt voor witwassen of het financieren van terrorisme wordt er verwacht dat zij hun klanten kennen en alleen klantrelaties aangaan die hun integriteit niet kunnen schaden. Financiële instellingen vervullen een poortwachtersrol en hebben de taak om de integriteit van de financiële sector te beschermen en te waarborgen.

Het is dus van belang om goed op te hoogte te zijn van de relevante wet- en regelgeving en hoe je hier in de praktijk mee om moet gaan. De praktijkmodule ondersteunt je hierbij door een brug te slaan tussen wet- en regelgeving en werkpraktijk. Door kennis te hebben van CDD en hier uitvoering aan te geven kun je bijdragen aan de integriteit van de financiële sector.

Doelgroep
De Virtual Classroom Praktijkmodule CDD Professional is bedoeld voor professionals werkzaam binnen financiële instellingen, maar zeker ook voor professionals werkzaam binnen andere Wwft-plichtige instellingen, zoals bijvoorbeeld accountancy en de advocatuur. Daarnaast is de praktijkmodule waardevol voor iedereen die nieuw is binnen het CDD-domein en zich verder wilt ontwikkelen op het gebied van CDD.

De Opleiding CDD Professional
De Virtual Classroom Praktijkmodule CDD Professional is onderdeel van de Opleiding CDD Professional. De complete Opleiding CDD Professional bestaat uit drie onderdelen, namelijk de E-learning CDD Professional, het Examen CDD en de (Virtual Classroom) Praktijkmodule CDD Professional.

In de e-learning leer je de grondbeginselen van CDD, die in het examen worden getoetst. Tijdens de praktijkmodule leer je hoe je professional judgement ontwikkelt en toepast aan de hand van actuele en uitdagende casuïstiek.

Het is tevens mogelijk de onderdelen los te boeken via de website.


Online Studeren
Online Studeren

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Persoonlijke Leerroute
  Benodigde materialen vind je in jouw online Leerroute
Partner stelt zich voor

International Compliance Partners

International Compliance Partners:

"International Compliance Partners staat voor kennis en expertise binnen het domein van CDD. Wij helpen organisaties bij de richting en inrichting van haar CDD vraagstukken en tevens bij de kwalitatieve uitvoering ervan. We zetten graag een nieuwe norm. Onze Academy draagt bij aan deze positionering en helpt u om de kennis van uw professionals verder te vergroten en doorlopend actueel te zijn!

Wij prikkelen, stimuleren en dagen de deelnemers uit het beste uit zichzelf te halen. Door onder andere gebruik te maken van actuele casuïstiek, verschillende werkvormen en een participatieve aanpak lukt het ons om zowel kwalitatief hoogwaardige maatwerk- en standaardopleidingen aan te bieden.

Wij geloven namelijk dat een continue kwalitatieve mix van e-learning, classroom training en coaching on-the-job leidt tot het beste resultaat."

Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Je ontvangt de volgende materialen:
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Studiemateriaal (pdf)

Digitaal studieboek (pdf)

Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?