Commerciële Vaardigheden

Wilt u écht het gesprek met uw klanten aangaan, wilt u hen écht blijven binden en boeien, dan zal uw klant anders benaderd moeten worden. Bij de keuze van een klant voor een bedrijf, product of dienst staat vooral de menselijke maat en het vertrouwen centraal. Met dit maatwerktraject wordt de training op maat gemaakt voor uw organisatie en klanten.

  • Inzicht in diverse klanttypes en zelfinzicht hoe daar mee om te gaan
  • Verscherpen van de juiste gespreksvaardigheden
  • Het winnen van het vertrouwen van de klant
Delen:
Algemeen

Over Commerciële Vaardigheden

Door persoonlijke uitstraling en ambassadeurschap ‘aan de deur’ zullen (toekomstige) klanten eerder het gesprek aan gaan. Zolang men oprecht geïnteresseerd is goed luistert, niet bang is om scherpe vragen te stellen en eerlijke antwoorden te geven, zal de klant u ervaren als betrouwbare gesprekspartner, als ambassadeur. De klant voelt vertrouwen en zal telkens terug blijven komen op dat persoonlijke en mensgerichte contact.

In deze Maatwerktraining gaan we eerst echt in op de specifieke behoeften van de individuen, het team of afdeling. men leert én ervaart hoe u en uw gesprekspartners echt met elkaar in contact/verbinding komen. Waar heeft mijn klant behoefte aan en heb ik hem echt gehoord? Door de verbeterde gespreksvaardigheden en de juiste commerciële insteek, voelt het niet als ‘verkopen’ maar is de adviseur veranderd in een betrouwbare samenwerkingspartner.


De inhoud van de training

  • Verbeteren van het zelfinzicht op het gebied van commercie
  • Verbeteren van commerciële vaardigheden (van het maken van de afspraak, het voeren van het gesprek en het zorgen voor de getekende overeenkomst tot de juiste manier van cross sell en het generen van leads bij bestaande klanten)
  • Verhogen van het commerciële werkplezier


Wat u verder nog moet weten over deze training
Zeer praktische training waarbij kennis én toepassingsvaardigheden op een leuke en interactieve manier getraind worden. Toegespitst op de specifieke wensen, behoeften en situatie van uw team of medewerkers

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis