SEH College Tour

i.s.m. Lindenhaeghe Complete Ontwikkeling voor Financieel Professionals

Header stilstaan
Stichting SEH

Live online-shows over financieel advies

Live online-shows over financieel advies
Dit voorjaar kunnen EFA's het programma SEH College Tour volgen. Een heel seizoen lang verzorgt de Stichting live-uitzendingen gerelateerd aan financieel/hypotheek advies. Iedere donderdag om 11.00 uur nemen er andere gasten plaats in de studio te Amsterdam. Vanuit huis of kantoor woon je de uitzendingen live bij en daarvoor ontvang je direct PE-punten.

Lindenhaeghe is partner van de College Tour en trainer/Estate Planner Leo Brunt verzorgt één van de sessies. Je kunt je nu inschrijven voor de sessie van Leo.
Inschrijven voor de sessie van Leo.

Door: trainer Leo Brunt

Estate Planning: de sleutel tot rust tijdens en na het leven

Het formeel regelen van een samenlevingsovereenkomst en/of testament is van groot belang als het gaat om het vermogen. Dat laat trainer en estate planner Leo Brunt (Lindenhaeghe) tijdens deze uitzending zien. Hij houdt daarbij tevens de inhoud van de bijbehorende documenten tegen het licht: wat staat waar en wat betekent dit?

De sessie is vooral gericht op financieel professionals die te maken hebben met het volgende type klanten:

  • gehuwden/geregistreerd partners of (aanstaand) samenwoners die samen een huis gaan kopen;
  • gehuwden/geregistreerd partners of (aanstaand) samenwoners die gaan wonen in een woning die in bezit is van één van beiden.


Doel is om nog tijdens het leven zaken te regelen (en te profiteren) en om problemen na een overlijden te voorkomen. Praktische zaken komen aan de orde, zoals:

  • Hoe creëer ik bewustwording/begrip bij mijn klant?
  • Hoe stel ik de juiste vraag?


Tijdens de uitzending maakt Leo gebruik van praktijksituaties en het 7-stappenplan ‘Estate Planning’.

Leo Brunt
Leo Brunt REP FFP CFP is naast (Certified) Professional Trainer voor Lindenhaeghe tevens presentator stukje Florens weg. Zijn jarenlange ervaring in de financiële branche combineert hij met de kennis die hij heeft als Estate Planner en Echtscheidingsadviseur. Leo geeft en maakt niet alleen opleidingen voor de financiële sector maar coacht bovendien trainers op het gebied van vakinhoud en presentatie.

Meer over de College Tour

Leo Brunt

PE SEH Volg hier jouw sessies 2021