030 – 693 23 48

Beïnvloeden: kunnen, durven, doen!

Leer beïnvloeden én je assertiviteit vergroten.

 • Ervaren trainers
 • Leer van medestudenten
 • Persoonlijke begeleiding
Delen:

Wat leer je tijdens de Training Beïnvloeden: kunnen, durven, doen!

Beïnvloeden doen we dagelijks. Je wilt anderen overtuigen, voor jezelf opkomen, zichtbaar zijn. Toch lukt dat niet altijd. Maar waar ligt dat aan? Kun je het niet? Of dúrf je het niet? En waarom is dat?

Beïnvloeden is niet alleen een kwestie van kunnen, maar vooral ook van durven. Daarom leren we je in deze 2-daagse training niet alleen hóe je kunt beïnvloeden, maar we helpen je ook het daadwerkelijk te dóen. Het is een unieke training waarin je ook leert je assertiviteit te vergroten.

In de training maak je allereerst kennis met verschillende beïnvloedingsstijlen. Je leert welke stijl wanneer het meeste effect heeft en welke het beste bij jou past. Daarna gaan we kijken naar jouw belemmerende gedachten. Waarom zou je niet durven of niet willen beïnvloeden? Zijn deze gedachten reëel? Hoe kun je ze ombuigen? De trainer begeleidt je bij het onder de knie krijgen van je nieuwe vaardigheden. Er is een acteur aanwezig om een praktijksituatie na te bootsen, zodat je kunt oefenen.


Future skills

Het wordt steeds belangrijker dat je goed kunt samenwerken met anderen en weet hoe je invloed kunt uitoefenen. Daarvoor is het belangrijk dat je zelfinzicht hebt; wat zijn jouw belemmerende gedachten? Maar ook dat je beschikt over goede communicatieskills en weet hoe je grenzen kunt stellen en assertief kunt zijn.

Jouw persoonlijke leerdoelen

Gedurende de training staan jouw persoonlijke leerdoelen centraal. Voorafgaand aan de eerste trainingsdag vragen we je om een situatie uit de praktijk te beschrijven, waarin je het moeilijk vond om te overtuigen. Deze kun je indienen via onze digitale leeromgeving ‘mijn Lindenhaeghe’. In de training gaan we daarmee aan de slag. Onze ervaren communicatie- en gedragstrainer begeleidt je bij dit proces. Als expert weet hij of zij precies wat er nodig om het beste resultaat te behalen.

Tot een maand na afsluiting van de training kun je met jouw trainer contact opnemen voor vragen. Bijvoorbeeld om te bespreken hoe je omgaat met situaties uit de praktijk. Dat kan via telefoon of e-mail! Zo haal je het maximale uit jouw training!

Marjolijn de Galan
Marjolijn de Galan Trainer

Toelichting op de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Coaching na afloop

Tot vier weken na de training kun je vragen stellen aan jouw trainer

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen?

Start wanneer jij wilt op centraal gelegen locaties in Nederland

Item startdatum2

Klaar om te bestellen?

Anderen bekeken ook