030 – 693 23 48

Training Adviesvaardigheden

Stel de juiste vragen en geef een passend advies-op-maat

Header milenial man

Training Adviesvaardigheden

Over onze Trainingen Adviesvaardigheden

Stel de juiste vragen en geef een passend advies-op-maat

Kennis versus vaardigheden
Als het gaat om borging van kennis, loopt de financiële sector voorop. Geen enkele andere branche kent zo'n stevig en dichtgetimmerd vakbekwaamheidsmodel als de financiële branche. Naast wettelijke (Wft) opleidingen, is er een keur aan bovenwettelijke opleidingen te volgen waarbij het veelal draait om verdieping van het vak.

Vaardigheden zijn echter minstens zo belangrijk. Hoe zorgt jij dat je de juiste vragen stelt, hoe komt jij tot de kern van de zaak en hoe leg jij een advies op de juiste manier vast.

Client Officer
Nieuw in het assortiment is de Opleiding Client Officer. Met deze 1-daagse opleiding ontwikkel jij je van een binnendienstmedewerker met veel administratieve taken tot de spin-in-het-web voor al het klantcontact.

Over onze trainers
Bij Lindenhaeghe zijn we ervan overtuigd dat het enthousiasme van een trainer aanstekelijk werkt. Daarom staan wij altijd garant voor onze trainers. Zij zijn geselecteerd op enerzijds hun branchekennis en anderzijds hun ervaring met trainen op het gebied van vaardigheden. Ze (her)kennen jouw klant uit hun eigen praktijk en weten moeiteloos de praktijksituatie te koppelen aan de regels die de AFM stelt aan ‘een goed advies’.

De beste trainers
De beste trainers