Leerlijn Adviesvaardigheden

Stel de juiste vragen en geef een passend advies-op-maat
Header milenial man

Leerlijn Adviesvaardigheden

Over onze Leerlijn Adviesvaardigheden

Stel de juiste vragen en geef een passend advies-op-maat

Kennis versus vaardigheden
Als het gaat om borging van kennis, loopt de financiële sector voorop. Geen enkele andere branche kent zo'n stevig en dichtgetimmerd vakbekwaamheidsmodel als de financiële branche. Naast wettelijke (Wft) opleidingen, is er een keur aan bovenwettelijke opleidingen te volgen waarbij het veelal draait om verdieping van het vak.

Vaardigheden zijn echter minstens zo belangrijk. Hoe zorgt jij dat je de juiste vragen stelt, hoe komt jij tot de kern van de zaak en hoe leg jij een advies op de juiste manier vast.

Client Officer
Nieuw in het assortiment is de Opleiding Client Officer. Met deze 1-daagse opleiding ontwikkel jij je van een binnendienstmedewerker met veel administratieve taken tot de spin-in-het-web voor al het klantcontact.

Over onze trainers
Bij Lindenhaeghe zijn we ervan overtuigd dat het enthousiasme van een trainer aanstekelijk werkt. Daarom staan wij altijd garant voor onze trainers. Zij zijn geselecteerd op enerzijds hun branchekennis en anderzijds hun ervaring met trainen op het gebied van vaardigheden. Ze (her)kennen jouw klant uit hun eigen praktijk en weten moeiteloos de praktijksituatie te koppelen aan de regels die de AFM stelt aan ‘een goed advies’.

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
4X ONLINE INPUT VOOR HET ADVIESGESPREK

Gratis Masterclass 'Omgaan met emotie in klantgesprekken'

We merken dat steeds meer bedrijven in de financiële sector te maken krijgen met klanten die onzeker of onrustig worden naarmate de coronacrisis voortduurt. In deze Masterclass, bestaande uit vier filmpjes, geven wij als opleider samen met onze communicatie-expert Astrid Dijk verschillende tips: Hoe ga jij om met de emoties van je klant tijdens de verschillende soorten gesprekken.

Bekijk hier de filmpjes