Welke Training Adviesvaardigheden kies ik?

Welke adviestraining past bij jouw praktijk?

Om te bepalen welke training bij jouw adviespraktijk past, hebben we een handig overzicht gemaakt. Bepaal allereerst je belangrijkste beroepskwalificatie en kijk in het overzicht welke training daarbij hoort: dit is training waarmee jij kunt starten. 

Volg de opbouw van het schema
Zijn er meerdere belangrijke beroepskwalificatie, houd dan de volgorde (opbouw) van het overzicht aan (dus: heb jij Wft Hypothecair krediet én Wft Vermogen, kijk dan bij Wft Hypothecair krediet en kies voor de Training Adviesvaardigheden Hypotheken).  

Het vervolg
Wil je verder na het volgen van de Training Adviesvaardigheden gekoppeld aan jouw beroepskwalificatie, bepaal dan op welk gebied jij je wilt specialisen (of kijk naar de situaties waarmee jij vooral te maken hebt) en kies één van de eventgerichte trainingen. Het kan zijn dat er meerdere trainingen in aanmerking komen.

Overzicht Trainingen Adviesvaardigheden

BeroepskwalificatieTraining Adviesvaardigheden  Aantal dagen 
Wft Hypothecair krediet      Training Hypotheken  3 dagen
Wft PensioenTraining Vermogen 3 dagen
Wft VermogenTraining Vermogen 3 dagen
Wft InkomenTraining Inkomen 3 dagen
Wft Schade zakelijkTraining Risicomanagement 3 dagen
Wft Schade particulierTraining Schade-adviseur 3 dagen

 

Life-eventgerichte Trainingen:

- Hersteladvies (3 dagen)

- Overlijden (2 dagen)

- Echtscheiding (3 dagen)

Meer weten? Neem contact op met onze Afdeling Support op 030 - 6932348.

Lees

Wat levert een Training Adviesvaardigheden mij op?

Na afloop van de Training Adviesvaardigheden ben jij een betere adviseur. Jij gaat voor het beste resultaat en daarvan profiteert jouw klant. Jij hebt niet alleen meer kennis van de adviesmogelijkheden binnen jouw vakgebied, je hebt ook specifieke vaardigheden ontwikkeld die je kunt gebruiken in situaties die een meer gespecialiseerde aanpak vereisen.

Je vraagt gericht door wanneer dit nodig is, je kent je eigen sterktes en zwaktes als adviseur en de afspraken die jij hebt gemaakt met jouw klant zijn voor iedereen helder. Ook over de financiële afspraken bestaat geen misverstand: bij jou weet iedereen waar hij aan toe is.

Lees

Het trainingstraject (inclusief support & coaching)

Door middel van een online intake worden jouw persoonlijke trainingsdoelen vooraf in kaart gebracht. Zo zorgen we ervoor de training optimaal aansluit op jouw wensen.

Tijdens de Trainingen Adviesvaardigheden worden plenaire sessies afgewisseld met individuele oefeningen en oefeningen in kleine groepen. Bij het indelen van de groepen wordt rekening gehouden met de achtergrond van de adviseur waardoor de casuïstiek goed aansluit bij jouw beroepspraktijk.

Samen met de trainer en de andere deelnemers ga je oefenen met vraag- en antwoordsituaties en individuele opdrachten. Doel: het beste uit jezelf halen en jouw adviesvaardigheden verbeteren. Naast inbreng van de eigen casuïstiek spelen ook de kleine groepen een belangrijke rol bij het trainingsproces: je leert ook van je branchegenoten.

Nazorg
Na afloop van de training heb je tot vier weken recht op support en coaching van de trainer. Dit houdt in dat je tot vier weken na afloop van de training eventuele vragen aan de trainer kunt voorleggen.

Lees

Professional Trainers

De trainers voor de Trainingen Adviesvaardigheden zijn geselecteerd op enerzijds hun branchekennis en anderzijds hun ervaring met trainen op het gebied van vaardigheden. Ze (her)kennen jouw klant uit hun eigen praktijk en weten moeiteloos de praktijksituatie te koppelen aan de regels die de AFM stelt aan ‘een goed advies’.

Ook Incompany mogelijk

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere medewerkers voor wie de training interessant is? Ervaar het gemak van trainen-op-locatie met een Incompany-oplossing. De training wordt dan afgestemd op de praktijk van jouw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling Maatwerk. Datum en locatie worden in overleg afgestemd.

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet je dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten
Loading page...