030 – 693 23 48
Ontdek,
Ontwikkel,
Ontplooi

Zoek en boek de opleiding die bij jou past

Start hier
Volledig online, volledig Lindenhaeghe

Online studies en opleidingen

Wij hebben veel aanbod om online te studeren of een training te volgen. Erg handig in deze tijd!
Daarom hebben we ze even op een rij gezet.

Online mogelijkheden voor Wft

Online mogelijkheden voor PE

Online mogelijkheden voor opleidingen

Op dinsdag 24 maart aanstaande vindt de kick-off plaats van de Lindenhaeghe virtual classrooms. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws.

Update d.d. 20 maart 2020

Het laatste nieuws van Lindenhaeghe


Op dinsdag 24 maart aanstaande vindt de kick-off plaats van de Lindenhaeghe virtual classrooms. Op deze dag wordt het startsein gegeven voor het nieuwe virtuele opleidingsaanbod waarbij digitaal lesgeven het uitgangspunt is. Zowel (verplichte) Wft-opleidingen als verschillende vak- en vaardighedenstrainingen voor financials worden gefaseerd digitaal uitgerold. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws.

Ons beleid rond het Corona virus

Als opleider nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid naar cursisten, klanten en medewerkers in een gezamenlijke missie om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Daarom hebben wij per direct alle ingeplande klassikale opleidingen, trainingen en examens tot en met 6 april opgeschort

Dat betekent ook dat de opleiding, training of examen die jij bij ons hebt geboekt, niet doorgaat in deze periode.

Wij nemen contact op
Je hoeft hierover zelf GEEN contact met ons op te nemen: wij gaan dit voor jou regelen. Je ontvangt tijdig bericht van ons, met informatie over de mogelijkheden om je geboekte opleiding, training of het examen te verplaatsen naar een later moment. Dit gebeurt uiteraard in overleg.

Annulering door DUO
Inmiddels heeft ook het CDFD aangekondigd dat het niet langer mogelijk is om PE- en Wft-examens te boeken voor de periode tot en met 6 april 2020. Inschrijvingen die reeds gedaan zijn en die binnen deze periode vallen, heeft DUO geannuleerd.

Nieuwe toetstermen: wij gaan je helpen
Dit betekent dat iedereen straks te maken krijgt met de nieuwe toetstermen die gelden vanaf 1 april 2020. Alle examens vinden immers na de wijzigingsdatum van 1 april plaats. Wij benadrukken dat het hier gaat om minimale aanpassingen, zowel voor PE als Wft: jouw studie-uren zijn niet voor niets geweest.
Uiteraard kun je ook hierbij rekenen op de juiste ondersteuning vanuit Lindenhaeghe: wij werken momenteel aan overzichten met wijzigingen per module. Die gaan jou helpen om de aanpassingen die de nieuwe toetstermen met zich meebrengen je snel eigen te maken. Zo kun jij straks alsnog goed voorbereid op examen.

We houden je op de hoogte
Wij bedanken je voor je begrip en geduld. Indien er veranderingen optreden, informeren wij je per e-mail, dus houd je mailbox in de gaten. Daarnaast updaten we regelmatig onze website en houden we je met onze nieuwsbrief op de hoogte.

Bereikbaarheid
Wil je ons bellen? Dat kan. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Wel kan het voorkomen dat we minder goed bereikbaar zijn. Je kunt daarom het beste een e-mail sturen.

Vragen?
Wil je meer weten over het virus? Kijk dan op de website van het RIVM. Daar vind je actuele en betrouwbare informatie en antwoord op veelgestelde vragen.

Lees ook: nieuwe toetstermen per 1 april: wat nu?

Let op!
Duo verwerkt de exameninschrijvingen PE- en Wft momenteel niet. Ook niet voor data na 6 april 2020. Volg de berichten op onze website in onze nieuwsbrief voor de laatste ontwikkelingen.

De vier zekerheden

Beste Opleider
Beste opleider

Al 5 jaar op rij de nummer 1

Item Contact
Direct en persoonlijk contact

Onze medewerkers helpen je verder

Item Studiemateriaal
De beste professional trainers

Zij zorgen ervoor dat jij bij de les bent

online leeromgeving
Complete online leeromgeving

Snelle en efficiënte examenvoorbereiding