030 – 693 23 48
Ontdek, Ontwikkel, Ontplooi

Zoek en boek de opleiding die bij jou past

Start hier
Over corona en andere actuele onderwerpen

Lindenhaeghe Nieuwsfeed

Woensdag 16 september: laatste kans om je in te schrijven voor de 1e grote Lindenhaeghe (online) FUBquiz as vrijdag om 15.30 uur
De FUBquiz (financiële pubquiz) is speciaal gemaakt voor financials én niet-financials die het thuiswerken tijdens corona (meer dan) zat zijn. En die, net als wij, gewoon zin hebben in een beetje ontspanning. Je kunt je nog inschrijven voor de live-rondes op 18 september.

Dinsdag 14 september: Prinsjesdag
Het laatste nieuws rond Prinsjesdag lees je op onze nieuwspagina.

Donderdag 3 september: geen ontwikkeladvies meer, wél bij- en omscholing
Helaas zijn we ingehaald door de realiteit. Vandaag bereikte ons het bericht dat het maximum aantal inschrijvingen voor het ontwikkeladvies is bereikt. De regeling rond bij- en omscholing - dus het volgen van een opleiding/training om je voor te bereiden op een baan-van-de-toekomst - gaat binnenkort van start. Zodra hier meer duidelijkheid over is - welke opleidingen en trainingen kun je kosteloos volgen - zullen we wij dit artikel weer updaten.

Bericht van de Rijksoverheid:
"Met NL Leert Door financiert het kabinet niet alleen ontwikkeladviezen, maar ook kosteloze online scholing. Naar verwachting komen de eerste opleidingen en cursussen deze winter beschikbaar voor werkenden en werkzoekenden. In totaal heeft het kabinet 50 miljoen euro uitgetrokken voor NL Leert Door. Daarvan is 14 miljoen euro gereserveerd voor ontwikkeladviezen."

Maandag 17 augustus: 1e grote Lindenhaeghe (online) FUBquiz komt eraan!
De FUBquiz (financiële pubquiz) is speciaal gemaakt voor financials én niet-financials die het thuiswerken tijdens corona (meer dan) zat zijn. En die, net als wij, gewoon zin hebben in een beetje ontspanning. Je kunt je nog inschrijven voor de live-rondes op 18 september.

Woensdag 20 mei 2020: roadmap vanaf 1 juni gereed
Vanaf 1 juni kun je weer PE-opleidingen volgen op verchillende locaties. Ook starten enkele financiële trainingen en trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vanaf juli kun je ook weer een aantal Wft-opleidingen klassikaal volgen. In september verwachten wij de meeste opleidignen weer klassikaal aan te kunnen bieden. Blijf je liever thuis? Dat kan, we bieden onze trainingen ook aan in een Virtual Classroom.

Maandag 18 mei 2020: PE + examen (klassikaal) weer mogelijk vanaf 1 juni
Heel voorzichtig komt de mogelijkheid om een klassikale training te volgen terug. Verschillende PE-opleidingen (+examen) en een aantal financiële opleidingen worden vanaf 1 juni weer klassikaal aangeboden in Bilthoven. Grote(re) groepen zijn nog niet toegestaan, deze worden veelal omgezet naar Virtual Classrooms. Wat mag en kan op andere locaties wordt nog uitgezocht. Op onze website en in onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van het laatste nieuws.

Dinsdag 14 april 2020: aantal examens nu mogelijk vanuit huis
Vanaf vandaag kunnen verschillende bovenwettelijke examens vanuit de eigen worden afgenomen. Denk aan examens voor Schuldhulpverlener, Financieel Echtscheidingsadviseur en CDD. Lindenhaeghe is de eerste opleider binnen de financiële branche die deze hypermoderne en gemakkelijke manier van examen aanbiedt.

Vrijdag 3 april 2020: PE Virtual Classroom + Examen wordt weer volop geboekt
Veel opleidingen zijn inmiddels omgezet naar Virtual Classroom-trainingen. Wft-trainingen en specialistische opleidingen. Vanaf vandaag is ook ons populaire PE training-plus-examen als Virtual Classroom boekbaar. De examentraining (drie uur) vindt plaats in een Virtual Classroom, het examen is op locatie.

Woensdag 2 april 2020: aantal examenlocaties weer open
Een deel van onze examenlocaties opent de deuren. Vanaf vandaag kun je weer PE- en Wft-examen doen! De beslissing om nu op beperkte schaal weer examens te gaan afnemen, is weloverwogen genomen. DUO, het CDFD (ministerie van Financiën) en de locaties zijn hierbij nauw betrokken geweest. De geselecteerde locaties houden zich strikt aan de richtlijnen van het RIVM: er is een deurbeleid en er is ruim voldoende ruimte tussen de examenplekken. Je kunt dus op een veilige manier weer examen doen.

Woensdag 1 april 2020: nieuwe ontwikkelingen Wft | PE
Officiële wijzigingsdatum toetstermen: per vandaag worden de nieuwe toetstermen onderdeel van de PE- en Wft-examens. Helaas is het nog niet mogelijk om examen te doen. Ondertussen staat bij Lindenhaeghe het verschillenoverzicht klaar: hierin vind je de belangrijkste wijzigingen 2019/2020: welke onderwerpen zijn nieuw en dien je nog te bestuderen? Het verschillenoverzicht is beschikbaar voor PE en voor Wft, per module. Je vindt het in de Online Leeromgeving.

Dinsdag 24 april 2020: start Virtual Classrooms
Zowel (verplichte) Wft-trainingen als verschillende specialistische vakopleidingen zijn inmiddels omgezet naar het format van de Virtual Classroom. Ook digitaliseren we nu vaardigheidstrainingen voor financials. Er werden pilots gedraaid en deze waren succesvol. Op dinsdag 24 maart startte de eerste officiële Virtual Classroom: Financieel Echtscheidingsadviseur voor Particulieren (link).

Maandag 16 maart 2020: annuleringen
Het zat eraan te komen, maar het was toch wel even slikken: op 16 maart hebben wij alle opleidingen, trainingen en examens tot en met 6 april 2020 moeten annuleren dan wel onhold moeten zetten. Een lastige boodschap. Maar ook een noodzakelijke: als opleider nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid naar cursisten, klanten en medewerkers in een gezamenlijke missie om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Ontdek, Ontwikkel, Ontplooi

Waarom Lindenhaeghe?

Wij zijn een snelgroeiend opleidings-, trainings- en exameninstituut voor professionals. Bij ons kun je terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Met onze vakopleidingen zijn wij al jaren marktleider. Al onze opleidingen en financiële vaardigheidstrainingen zijn ontwikkeld vanuit de kennis die we in de financiële branche hebben opgedaan: vakkennis de opkomende (nieuwe) specialismen. Onze Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling sluiten daarnaast aan bij de toenemende vraag naar zachte (advies)vaardigheden en zijn geschikt voor elke professional die in zichzelf en zijn toekomst wil investeren.

Wij zijn 5 jaar lang uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland. Een schitterend compliment dat we vooral te danken hebben aan onze cursisten.

Vanuit onze hoofdvestiging in Bilthoven - tevens één van onze 25 opleidings-, trainings,- en examenlocaties - adviseren en stimuleren we dagelijks vele (financieel) professionals. Jaarlijks helpen we zo'n 60.000 professionals met het invullen van een persoonlijk leerplan.

We werken er ook hard aan onze missie: professionele en persoonlijke ontwikkeling toegankelijk maken. Of dit nu gaat om een individuele opleiding, een training of een Maatwerk-traject, wij bieden een optimale ondersteuning.

Lindenhaeghe staat voor duurzame, complete én persoonlijke ontwikkeling.

De vier zekerheden

Beste Opleider
Beste opleider

Al 5 jaar op rij de nummer 1

Item Contact
Direct en persoonlijk contact

Onze medewerkers helpen je verder

Item Studiemateriaal
De beste professional trainers

Zij zorgen ervoor dat jij bij de les bent

Online Studeren
Complete online leeromgeving

Snelle en efficiënte examenvoorbereiding