In 3 stappen naar je PE-examen

Als professional wil, en moet, je altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in jouw vakgebied. Bij ons stel je in 3 eenvoudige stappen jouw route naar je PE-examen samen. Op deze pagina leggen we je uit hoe.

Header375x375 Blondevrouwmetbril
Stap 1

Kies de basis

We geloven in een stevige online basis. 100% Online is ons meest complete digitale studiepakket, met hoge slagingspercentages en een lage studielast. Met de e-learning, Slim Leren en Onbeperkt Oefenen, videoleren en 3 extra oefenexamens ga jij gerust en goed voorbereid naar het examen.

Liever alleen de e-learning? Dat kan ook! Met 1 oefenexamen en Slim Leren zorgen we dat je de stof begrijpt. Let wel, de slagingspercentages met alleen de e-learning zijn lager dan bij onze 100% Online opleiding.

Stap 2

Kies jouw aanvullende training

Sparren met andere professionals of studievragen stellen aan onze trainers met jarenlange ervaring? Met een aanvullende training breng je de stof uit de online basis tot leven. In een halve dag stomen onze trainers je klaar voor het PE-examen. In levende lijve, via de Klassikale Opleiding PE met aansluitend examen, of vanaf je eigen werkplek in een Virtual Classroom.

Bij de Klassikale Opleiding PE inclusief examen krijg je ook een digitaal studiepakket met de e-learning. Het is belangrijk dat je de e-learning van te voren goed bestudeerd. Met Slim Leren en het oefenexamen zorgen we dat je de stof begrijpt. Onze professionele trainer behandelt de belangrijkste onderwerpen en geeft je tips waarmee je vol vertrouwen je examen tegemoet gaat. Het examen is aansluitend op de klassikale training, met een beetje geluk hoor jij dezelfde dag nog bij de 91% van de cursisten van Lindenhaeghe die slagen voor het PE-examen.

Wil of kan je niet reizen? Dan is de Virtual Classroom Examentraining PE geschikt voor jou. In deze intensieve examentraining neemt de trainer je nog een keer mee door de stof. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen en krijg je tips en tricks van onze ervaren trainer. Boek je examen zo dicht mogelijk op deze examentraining, om je slagingskans zo hoog mogelijk te houden.

Let op, bij de Virtual Classroom zit geen online basis inbegrepen. Zorg dat je minimaal de E-learning PE goed hebt bestudeerd om alles uit de Virtual Classroom Examentraining PE te halen.

Stap 3

Boek het examen

Bij Lindenhaeghe hebben we 55 examenlocaties door het hele land. We nemen zes dagen per week examens af, ook in de avonduren. Zo heb je vaak een examenlocatie in de buurt, op een tijdstip wat je uitkomt. Weet je nog niet wanneer je examen wil doen? Dan kan je het examen wel al toevoegen aan je pakket, door middel van een voucher. Je kiest dan op een later moment datum, tijd en locatie van je examen, wanneer jij er klaar voor bent om examen te doen. Klinkt goed toch?

Studievormen

Welke studievorm kies ik?

Zeker weten wat je krijgt? In onderstaand studievormenschema staat precies wat er bij welke opleiding zit.