In 3 stappen naar je Wft-diploma

Bij Lindenhaeghe stel je jouw Wft-opleiding eenvoudig zelf samen. Zo kom je tot een product dat past bij wat jij nodig hebt. In 3 stappen bepaal je de route naar jouw Wft-opleiding, op deze pagina leggen we je uit hoe het werkt.

Header375x375 Blondevrouwmetbril
Stap 1

Kies de basis

Met 100% Online krijg je ons meest complete studiepakket in je persoonlijke online leeromgeving. Zo kan je zelfstandig, in je eigen tempo, de stof bestuderen uit de E-learning Wft. Met de extra studievormen in deze leerroute, zoals Slim Leren, oefenexamens en videoleren, leer je snel en examengericht. Zo ben je in snel klaar voor je Wft-examen.

Liever alleen de E-learning? Dat kan ook! Let er wel op dat je meer kans hebt om te slagen met 100% Online. Je kan de E-learning aanvullen met extra oefenexamens en videoleren. Wanneer je voor 100% Online kiest zitten de oefenexamens en videoleren al in je pakket!

Naast je online leeromgeving ook fysiek materiaal? Met de papieren syllabus krijg je de stof uit de E-learning letterlijk in de vingers. De papieren syllabus is los te bestellen bij 100% Online en de E-learning Wft.

Stap 2

Kies jouw aanvullende training

Heb je naast de online basis behoefte aan extra ondersteuning of uitleg? Het studiemateriaal in je leeromgeving gaat leven in onze trainingen. Onze Wft-opleidingen zijn klassikaal of via een Virtual Classroom te volgen. De Klassikale Opleiding Wft wordt gegeven door één van onze professionele trainers, meestal op meerdere locaties in het land. Wil je niet reizen, maar wél met je trainer en medestudenten schakelen? Ga dan voor een Wft-opleiding in de Virtual Classroom. Dat is klassikaal, maar dan online.

Bij onze Klassikale en Virtual Classroom Wft-opleidingen krijg je de E-learning Wft. Zoals je van Lindenhaeghe kan verwachten: een sterke online basis, tot leven gebracht door onze professionele trainers.

Je kunt ook de slagingskans vergroten met een examentraining. De examentraining bestaat uit 1 opleidingsdag en wordt klassikaal gegeven, waarbij onze professionele trainer je voorbereidt met tips, tricks en oefenvragen. Liever vanuit huis? Dan volg je de Virtual Classroom examentraining van een halve dag.

Maar let op, de examentraining is een aanvulling op je online basis. Zorg dus dat je minimaal de E-learning Wft goed hebt bestudeerd.

Stap 3

Boek het examen

Bij Lindenhaeghe hebben we 55 examenlocaties door het hele land. We nemen zes dagen per week examens af, ook in de avonduren. Zo heb je vaak een examenlocatie in de buurt, op een tijdstip wat jou uitkomt. Je kan je examen meteen inplannen via onze website.

Studievormen

Welke studievorm kies ik?

Zeker weten wat je krijgt? In onderstaand studievormenschema staat precies wat er bij welke opleiding zit.